Gå til sidens hovedinnhold

Ute med kyssesyke

Artikkelen er over 3 år gammel

BJØRKELANGEN: – Kjipt, men ikke noe å gjøre med, sier syklisten Marius Wold etter at kyssesyke kommer til å spolere mesteparten av sesongen.

Alt så veldig bra ut for den talentfulle syklisten fra Bjørkelangen og seniordebutanten foran sesongstart. Et bunnsolid treningsgrunnlag var lagt, blant annet gjennom tre treningsopphold på Gran Canaria, Tenerife og Mallorca. Beina og kroppen føltes bedre enn noen gang. Men da han startet rittsesongen i Belgia, fikk han ikke den responsen fra kroppen som forventet. Tvert i mot. Den fungerte overholdet ikke som forventet.

– Jeg forsto snart at noe ikke var som det skulle, forteller han.

Bekreftelsen kom etter legekonsultasjon og prøver; Kyssesyke.

Les også

Kreftsyke Sebastian (12) fikk drømmen oppfylt: – Magisk!

 

– Det var ikke slik jeg hadde tenkt meg starten på sesongen. Men det er ikke noe annet å gjøre enn å ta tiden til hjelp og bli frisk igjen.

Kyssesyken innebærer svært rolige dager hjemme på Bjørkelangen i påvente av at «elendigheta» skal forsvinne fra kroppen og at han gradvis kan starte opp med lett trening igjen. Han har likevel et lite håp om å få med seg en del av høstsesongen.

– Jeg har fått signaler om at jeg tidligst kan starte trening for fullt igjen i slutten av mai. I så tilfelle ser jeg muligheten for å få med meg noen ritt i løpet høsten. Motivasjonen er stadig der, og sykdom og skader kan en ikke gardere seg mot. 

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

 

Kommentarer til denne saken