– Skal inspirere trenere og lagledere

Lørdag kommer håndballstjernene Bjarte Myrhol (bildet) og Karoline Dyhre Breivang for å inspirere trenere og lagledere i Sørumsand IF.

Lørdag kommer håndballstjernene Bjarte Myrhol (bildet) og Karoline Dyhre Breivang for å inspirere trenere og lagledere i Sørumsand IF.

Artikkelen er over 1 år gammel

Med håndballprofiler som Bjarte Myrhol og Karoline Dyhre Breivang med på laget ønsker Sørumsand IF å bli en enda bedre klubb.

DEL

Lørdag arrangeres kickoff for trenere og lagledere i hele idrettslaget, arrangementet avholdes i klubbhuset.

Samlingen skal bidra til å bygge klubbkultur og vil ha fokus på SIF sine verdier.

– Vi har mange trenere og lagledere som legger ned ufattelig mange timer og vi ønsker å sette pris på det frivillige arbeidet som legges ned, sier Glenn Løvberg, leder av håndballgruppa og en av initiativtagerne til lørdagens uformelle inspirasjonskveld. Selv om arrangementet skjer like før håndballsesongen og to håndballprofiler er trekkplastre, understreker Løvberg at alle ledere og trenere i klubben er hjertelig velkomne. Her er det idrettsforeningen som står i fokus.

– Det å investere i trenerne og laglederne, som er nærmest barna og får hverdagen til et idrettslag å gå opp, er særdeles viktig. Samtidig synliggjør vi sammen, hvilke muligheter og ressurser det finnes i egen klubb og eget miljø. Vi som jobber i frivillighetens tegn kan av og til føle oss litt isolerte, og det kan være en utfordring å se hvilke ressurser vi har i klubben.

– Vi ønsker at våre trenere og lagledere skal ha en bedre dialog på tvers og åpne opp for enklere kommunikasjonsveier, poengterer Løvberg.

Artikkeltags