Taklet vinden og tok EM-sølv

GLADE SØLVJENTER: Jenny Stene (t.v.) kopierte sambygding Benjamin Karlsen  da hun var med og sikret Norge og Sørum den andre sølvmedaljen i EM i skyting mandag.  De to øvrige sølvjentene på bildet er Karina Stette, Regina Nesheim. Foto: Norges skytterforbund

GLADE SØLVJENTER: Jenny Stene (t.v.) kopierte sambygding Benjamin Karlsen da hun var med og sikret Norge og Sørum den andre sølvmedaljen i EM i skyting mandag. De to øvrige sølvjentene på bildet er Karina Stette, Regina Nesheim. Foto: Norges skytterforbund

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

BAKU, ASEBADSJAN: Jenny Stene var med og sikret de norske juniorjentene sølv i lagskytingen på 60 skudd liggende under EM i Baku mandag.

DEL

Jenny fra Rånåsfoss var bokstavelig talt i vinden på EM-arenaen denne dagen. Det blåste liten kuling på 12 sekundmeter hele dagen.

Når vinden i tillegg skiftet, skapte den store utfordringer for skytterne. Den norske trioen Karina Stette, Regina Nesheim og Jenny Stene taklet imidlertid de usedvanlig krevende forholdene glimrende, og knep sølvet 5,1 poeng bak Tsjekkia, mens Tyskland på bronseplass ble slått med 2,5 poeng.

Individuelt leverte også Jenny Stene en sterk konkurranse og endte på åttendeplass, 4,9 poeng unna medalje etter en forrykende avslutning der hun var best av samtlige på den siste tiskuddserien.

Artikkeltags