– Jeg har verken samme skostørrelse eller tyngde som min forgjenger

LEDERSKIFTE: Avtroppende leder i NMK Aurskog-Høland Bernt Øystein Vormeland overleverer klubba til Stine Wangen. Begge Foto: Øivind Eriksen

LEDERSKIFTE: Avtroppende leder i NMK Aurskog-Høland Bernt Øystein Vormeland overleverer klubba til Stine Wangen. Begge Foto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

LØKEN: Det ble sjåførskifte i NMK Aurskog-Høland under årsmøtet. Stine Wangen overtar rattet etter Bernt Øystein Vormeland.

DEL

For de fleste vil det å overta etter en kar som Bernt Øystein Vormeland, som har 39 års fartstid i årene, som å hoppe etter Wirkola, for å bruke en forslitt klisjé.

– Jeg vet at jeg verken har samme skostørrelse eller tyngde som min forgjenger, men føler at jeg har noe å fare med likevel. Jeg skal bruke mine sko og tyngde til å lede klubben videre, sier den nyvalgte lederen, som er motorklubbens andre kvinne i sjefsstolen.

Med syv års fartstid i hovedstyret som sekretær og flere års tillitsverv i NMK Gardermoen tidligere, føler Stine Wangen at hun er klar til å lede den lokale motorklubben med 358 registrerte medlemmer i 2016 videre.

Den nye lederen, med postadresse Haga, har aldri drevet noen form for aktiv motorsport selv, men hun ble født inn i den, med en far, Kjell Wangen, som blant annet vant det første rallycrosstevnet på Lyngås i 1972.

Videreutvikler Eksismoa

I ledervervet er det nok av utfordrende oppgaver å gå løs på i en klubb som er fremoverlent og stadig jobber for å utvikle seg på alle fronter.

– En viktig jobb blir å bygge et enda bedre samhold. Det fører til økt motivasjon, som igjen vil bidra til å skape gode resultater, sier den nye lederen til Indre.

En videreutvikling av Eksismoa står også høyt på dagsorden.

– Vi må komme i gang med å realisere de planene som har ligget der lenge, som fremføring av ny vei og strøm til motorparken. Ellers runder klubben 50 år neste år, og det skal selvsagt markeres.

I tillegg har vi alle arrangementene i regi av de forskjellige gruppene med NM-runde i rally og et storløp i Bilcross 25. mai som de største.

Sportspris og sliterpris

Under årsmøtet ble det tradisjonen tro delt ut diverse utmerkelser, hvorav to henger ekstra høyt. Årets sliter og Sportsprisen.

Nils Henry Trovåg fikk prisen som årets sliter for sin utrettelige innsats i forbindelse med rallyarrangementene, mens Harald Bogstad fikk Sportsprisen 2016. Kriteriene her er at vinneren både skal ha gode resultater og ha vært en fin ambassadør for klubben.

Knut Sørås, Tomas Nordby og Tommy Granli fikk klubbens fortjenestemerke, mens endurotrioen Kjetil Gundersen, Katrine Rye Holmboe og Harald Bogstad fikk horn for pallplasseringer i NM i løpet av 2016.

Avtroppende leder Bernt Øistein Vormeland ble hedret og takket for sin innsats.

Hovedstyret for 2016 fikk denne sammensetningen: Leder: Stine Wangen. Nestleder: Dag van Baal. Sekretær: Marita Heiberg. Kasserer: Hanne Ingeborgøien. Styremedlemmer: Giancarlo Illidi, Jan Einar Ingier. Barneidrettsansvarlig: Terje Hagen. Varamedlem: Bjørn Arne Berg.

Artikkeltags