Nå skal kampen om NM-tittelen avgjøres

KLAR:  – Det blir full fyr under lørdagens avsluttende NM-runde, sier Hans-Jøran Østreng som leder rallycross-NM sammenlagt. Foto: Trym Helbostad

KLAR: – Det blir full fyr under lørdagens avsluttende NM-runde, sier Hans-Jøran Østreng som leder rallycross-NM sammenlagt. Foto: Trym Helbostad

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

LØKEN: Lørdag kjører Hans-Jøran Østreng for sammenlagtseieren i rallycross-NM.

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

Østreng har ledet sammenlagt gjennom hele sesongen, men har nå kun ett poengs forsprang til nummer to og fem poeng til nummer tre foran det siste løpet som kjøres på Momarken.

Det betyr en svært spennende avslutning på rallycross-NM, supernasjonal klasse 4 hvor biler med motor over 2400 ccm stiller til start. Her kan alt skje.

Etter to andreplasser sammenlagt foregående år, så drømmer Hans-Jøran Østreng som å stå øverst på pallen etter den avsluttende NM-runden.

– Jeg vil gjerne lykkes og det hadde vært ekstra moro å lykkes nå som det er så jevnt, sier 30-åringen som bor i Høland, og legger til:

– Jeg kommer til å være spent.

Mistet forspranget

Forrige NM-runde ble kjørt på Dokka. Østreng fikk det ikke til å stemme på det bløte føret med sin BMW M3 og mistet nesten hele forspranget han hadde i sammendraget.

– Vi har plukket bilen fra hverandre, uten å ha funnet noe som kan forklare hvorfor det gikk som det gikk på Dokka. Vi har uansett gått grundig gjennom bilen, så den er helt klar til helga, sier Hans-Jøran Østreng som håper på god publikumsstøtte når NM-runden kjøres på hjemmebane.

– Det hadde vært veldig moro om det kommer folk fra bygda. Det er et publikumsvennlig arrangement, hvor både innledende runder og finaler kjøres lørdag, sier Østreng som kjører for NMK Trøgstad.

Team Østreng Motorsport reiste til Momarken torsdag, for å være godt forberedt til fredagens treningsomganger.

– Vi får håpe på en god trening fredag, og så hadde det vært moro med full klaff på lørdag. Det blir full fyr, sier Østreng.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken