Hauger i fyr og flamme etter Formel 3-testen i Ungarn

Tester: Dennis Hauger tester i disse dager Formel 3-bil.

Tester: Dennis Hauger tester i disse dager Formel 3-bil. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

– En sjukt kul bil å kjøre. Det kan overhodet ikke sammenliknes med Formel 4, sier Aurskog-gutten.

DEL

PARC FERME: Det har vært en noe spesiell opplading inn mot finalehelgen i det britiske Formel 4-mesterskapet for Dennis Hauger.

Han ble nemlig sendt til Ungarn og Hungaroring for å teste Formel 3 for aller første gang. Hauger fikk æren av å kjøre Red Bull-kollega Dan Ticktums bil fra teamet Motopark. Dette er også bilen som er nummer to i sammendraget bak tyske Mick Schumacher.

Håper på flere tester

Nå åpner Dennis Hauger for første gang sine tanker om kjøringen.

– Veldig positiv test, og veldig fornøyd med første turen i en F3-bil. Det er helt sjuke G-krefter og det er helt unaturlig hvor mye fart du faktisk kan ha rundt svingene. Veldig lærerikt, og jeg håper det bli flere slike tester framover, sier Hauger til Parc Fermé.

Det er sterke indikasjoner på at Hauger får Formel 3-kjøring neste år, og det vil i så fall være snakk om det nye internasjonale F3-mesterskapet som inngår som support-løp for Formel 1.

Få tideler bak

Manager Harald Huysman står på at de ikke har fått noe konkret fra Red Bull enda vedrørende neste år, men at de venter svar innen få uker.

Nå har i alle fall Hauger fått den første smaken på hva som kan vente ham neste år. Og det skulle ikke stå på innsatsen og tidene som ble satt.

– Jeg var tre-fire tideler bak Marcus Armstrong og Robert Swhartzman som er helt i toppen, så jeg syns det er helt innafor med tanke på at det var første gang i en Formel 3-bil, sier Hauger.

Artikkeltags