Dennis tror han får mer enn nok å holde styr på denne helgen

Fokusert: Dennis Hauger fra Aurskog. Foto: Red Bull Content Pool

Fokusert: Dennis Hauger fra Aurskog. Foto: Red Bull Content Pool

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Løpshelgen på Knockhill kan by på noen av de mest intense arbeidsoppgavene for Dennis Hauger i år.

DEL

Parc Ferme: Det drar seg til i det britiske Formel 4-mesterskapet, hvor Aurskog-gutten Dennis Hauger har fått sin ilddåp i formelbil etter gokartoppveksten.

Til tross for mange utfordringer og flere nedturer, deriblant i forrige runde på Rockingham, har han befestet bronseplassen i sammendraget og kan med tur og dyktighet kjempe om enda bedre medaljevalører.

Får nok å gjøre

Nå har de forflyttet seg til Skottland og Knockhill, og her får 15-åringen nye utfordringer, i alle fall hvis vi skal tro ham selv. Banen er forholdsvis kort, og mange med bilsporthistorien i behold kjenner også til rallycrosstradisjonene her i tillegg til at det er en legendarisk bane i BTCC-sammenheng. Men her skal nå også Hauger virkelig få bryne seg.

LES OGSÅ: Slag og spark ble delt ut – ungdommer følges tett opp av politiet etter voldshendelse

– Det er en kul bane, den er morsom og har mye opp og ned. Det blir en tøff jobb uten lange langsider, du jobber alltid med rattet og må konsentrere deg hele tiden. Men det er bra, det gir meg nok å gjøre, sier Dennis Hauger før helgens kjøring.

Langt bak på test

Som vanlig kjøres det tre løp per løpshelg, ett løp lørdag og to på søndag. Dog skulle Hauger gjerne følt seg litt mer komfortabel før helgen ettersom testen på samme bane tidligere denne uka ikke var den mest vellykkede.

En sjelden gang for året hang han ikke helt med på topptidene, og sjettetiden ble hans beste – tre tideler bak lagkamerat Jack Doohan i Red Bull og Arden som var raskest.

– Jeg er ikke noe fornøyd med hvordan testen gikk. Vi har en jobb å gjøre til treningene. Vi må bruke kerbsene mye her, og det gikk utover bilen min mye mer enn de andre. Så vi satte oss ned og gikk igjennom alt. Vi har greit koll på hva vi må gjøre, så det er bra, sier Hauger.

Artikkeltags