Fjellheim ferdig for i år

SKADET: Martin Fjellheim, som her rager høyest i en luftduell, må stå over de fem siste kampene etter skaden han pådro seg mot Hallingdal.

SKADET: Martin Fjellheim, som her rager høyest i en luftduell, må stå over de fem siste kampene etter skaden han pådro seg mot Hallingdal. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

LØKEN: Skulderskaden Aurskog-Høland FKs midtbanemotor Martin Fjellheim pådro seg mot Hallingdal var verre enn først antatt.

DEL

Slik deler du abonnementet med andre i din husstand!

Noen minutter ut i lørdagens bortekamp mot Hallingdal fikk 21-åringen skulderen ut av ledd etter et ublidt møte med kunstgresset. Senere har undersøkelser vist at leddbåndene som holder skulderen på plass er revet tvers av. Alt tyder på at Aurskog-Høland Fotballklubb må klare seg uten den gode midtbanespilleren resten av sesongen. Det er dårlig nytt for 3. divisjonsklubben som foran tirsdagens nøkkelkamp mot Ull/Kisa 2 på Høland stadion har ei skade- og forfallsliste lang som et vondt år.

Hør bare: Martin Vestreng pådro seg sitt tredje gule kort og må stå over tirsdagens kamp. Det samme må Vegard Aaserud som er bortreist. Kristoffer Lie har startet studier i England, og Lars Kopperud må fortsatt ta det helt med ro etter hodeskaden mot Valdres. Som om ikke det er nok sliter Steffen Krogstad, Lars-Petter Østengen og Bendik Vestreng med skader.

- Vi fikk mange utfordringer utover i Hallingdal-kampen, og det blir ikke noe bedre mot Ull/Kisa. Vi får gjøre opp status etter mandagens trening og se hvilke spillere som er tilgjengelige. Det blir helt sikkert mange endringer på laget, fastslår AHFK-trener Arne Henrik Vestreng.

- Er det mulig å henge med i kampen om å bli topp fem i landets beste 3. divisjonsavdeling med en så svekket stall?

- Alt er mulig i fotball, men enkelt blir det ikke. Det positive er at flere unge spillere får sjansen til å vise seg fram.

Artikkeltags