Jenny Jensen til Bjørkelekene: – Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Aurskog-Høland

TILBAKE TIL KOMMUNEN: Jenny Jensen har spilt konserter i kommunen før, da gjerne julekonserter, men nå gleder hun seg til å spille på Bjørkelekene.

TILBAKE TIL KOMMUNEN: Jenny Jensen har spilt konserter i kommunen før, da gjerne julekonserter, men nå gleder hun seg til å spille på Bjørkelekene. Foto:

Søndag arrangeres Bjørkelekene – et friidrettsstevne for utviklingshemmede – for aller første gang. I tillegg til idretten, kommer også Jenny Jensen for å underholde – konserten er gratis. 

DEL

– Frem til nå har 30 stykker meldt seg som deltakere. Vi håper enda flere har lyst til å bli med, og påmeldingsfristen går ikke ut før 28. august, sier representant fra arrangementskomiteen, Siri Mortensen, til Indre Akershus Blad.

Komiteen håper også at folk tar turen til friidrettsbanen på Bjørkelangen og heier.

– Vi håper på et skikkelig folkeliv. Det er et arrangement for hele familien!

Noe eget

Mortensen og komiteen har vært litt rundt i kommunen for å snakke med deltakerne, og de gleder seg stort.

– Dette betyr mye for dem. Nå får de noe som kun er deres, noe eget – og jeg vet at de kommer til å sette enormt pris på at folk tar seg tid til å komme og heie dem fram.

Alle deltakerne vil få medalje, T-skjorte, drikkeflaske og caps i en medaljeseremoni.

– Vi må få takke sponsorene våre. Uten dem hadde det ikke blitt noe arrangement, understreker Mortensen.

For å avslutte stevnet med et brak, har gjengen booket Jenny Jensen, som skal holde konsert på friidrettsbanen.

– Hun var positiv til å stille opp med en gang. Vi vet at mange av utøverne liker Jensen, så det var hyggelig at hun takket ja, forteller Mortensen.

Håper på allsang

Jensen selv gleder seg veldig til å komme tilbake til Aurskog-Høland kommune.

– Jeg har hatt gleden av å holde noen jule- og allsangkonserter der, så jeg gleder meg veldig til å møte «gamle» kjente, samt bli kjent med nye. Det er et flott publikum som alltid har tatt meg imot med åpne armer.

Hun forteller at hun tar av seg hatten for arrangøren som går i bresjen og lager et flott arrangement.

– Det kreves mye planlegging, entusiasme, godvilje og jobb for å få det til. Frivillige ildsjeler er engler på jord. De stiller opp og gir så mye til andre. Det er ekstra hyggelig for meg å få lov til å komme, meddeler Jensen.

Hun håper også på allsang.

– Jeg ser fram til en dag med masse smil og latter. Jeg tror også konkurranseinstinktet hos deltakerne er på topp. Og jeg – jeg skal spre musikk og sang, så håper jeg det blir masse allsang!

For mer informasjon og påmelding, sjekk ut «Bjørkelekene 2019» på Facebook.


Artikkeltags