2 måneder for 49 kroner! Lokalavisen når det passer deg.

– Jeg personlig mener at dette treningsstudioet er en av de største suksesser i regi av Høland IL. Da tenker jeg både på hva det generer av penger inn til laget, og på den helsemessige gevinsten dette tilbudet bidrar til for brukerne, sier daglig leder Bjørn Ottesen i Høland IL til Indre Akershus Blad.

Per i dag har treningsstudioet om lag 400 medlemmer, fra personer som driver rehabilitering til aktive utøvere på høyt nivå.

I 2016 passerte omsetningen en million kroner. Vi investerte en halv million i nytt utstyr, men har likevel overført 400.000 kroner til hovedlaget, forteller Bjørn Ottesen til Indre Akershus Blad.

Med hele utstyrsparken nedbetalt, ser han for seg et enda bedre økonomisk resultat i 2016.

Nye utvidelsesplaner

Samtidig er en ytterligere utvidelse av lokalitetene på planstadiet, til tross for en påbygging for mindre enn to år siden.

– Det er snakk om et tilbygg på om lag 100 kvadratmeter mot syd, og hit vil vi flytte frivektavdelingen. Går det som planlagt, og det blir etablert en styrkeløftgruppe i klubben, blir dette deres område. Men avdelingen vil naturligvis også være åpent for alle medlemmer av treningsstudioet vårt, sier Ottesen.

For hvem som helst

Lørdag inviteres det til åpen dag.

– En flott mulighet for nye til å ta en titt på tilbudet vårt og se om det kan være noe for dem. Samtidig har vi en rekke aktiviteter for brukerne, sier Ottesen og ramser opp: Erik Vea vil kjøre to spinningtimer. Det blir step og tabata ved Lene Krogstad, mens de ferske NM-medaljørene i styrkeløft Isabell og Jarle Adolfsen vil gi instruksjon om riktig trening med frivekter. Fysioterapeut ved Avanciaklinikken Alexander Killingmo vil kåsere om trygg trening og hvordan komme i gang med å trene, mens Mona Texnes kjører sirkeltrening. Litt av hvert for hvem som helst, sier Bjørn Ottesen.