Silje (38) og Ina (31): – En fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker

HÅNDBALLGLEDE: Silje Lien Nilsen (t.v.) og Ina Stemre håper noen ønsker å bli med på håndballbanen sammen med dem.

HÅNDBALLGLEDE: Silje Lien Nilsen (t.v.) og Ina Stemre håper noen ønsker å bli med på håndballbanen sammen med dem. Foto:

Av

Håndballdamene ønsker seg flere lagvenninner.

DEL

Spillerstallen til 6. divisjonslaget teller ni spillere, noe som gjør laget sårbart for skader og sykdom. Nå ønsker spillerne at flere håndballjenter tar turen til SIF-hallen.

– Vi trenger flere spillere og ønsker å vise at det er et tilbud i nærheten. Her er alle velkomne, uavhengig av nivå eller alder. Om man bare vil være med på treninger er det helt topp, forteller Ina Stemre.

Sammen med Silje Lien Nilsen utgjør hun deler av midtforsvaret til Sørumsands sitt håndballag.

– Jentene er veldig glad i håndball og har det gøy sammen. Vi taper like mye som vi vinner, men vi har alltid humøret oppe. Det synes jeg er aller hyggeligst, sier Nilsen til Indre Akershus Blad.

Så langt i sesongen står laget med seks seire, to uavgjort og seks tap.

VELKOMMEN: Hele laget ønsker alle, uavhengig av ferdigheter og alder, velkommen på trening i SIF-hallen.

VELKOMMEN: Hele laget ønsker alle, uavhengig av ferdigheter og alder, velkommen på trening i SIF-hallen. Foto:

– Dette er en fin «oppkjøringssesong». Vi gjør det bra med det utgangspunktet vi har. Mange av oss har ikke spilt sammen før. I og med at vi er så få, spiller gjerne jentene selv om de er syke. Vi er veldig sårbare, men klarer alltid å stille lag. Iblant er vi kun sju spillere, meddeler Stemre.

Lavterskel

Ny for sesongen er treneren, Dan Roman.

– Han er en veldig god trener og er vant til å trene lag på høyere nivåer. Det får vi utbytte av. Dan er en rolig og fin fyr, som vi er veldig fornøyd med, fastslår Nilsen.

Stemre må si seg enig.

– Vi trener én gang i uken og Dan organiserer treningene godt. Han ser hver enkelt spiller. Det eneste vi mangler er flere spillere, slik at vi får optimalisert øktene ordentlig.

Nilsen har spilt i SIF i sammenlagt sju år. Som innflytter fra Oslo, påpeker hun hvor bra det er at det finnes slike lavterskeltilbud.

– En fantastisk måte å bli kjent med nye mennesker. Rett og slett. Det er derfor jeg har fortsatt med håndball – jeg ble tatt veldig godt imot.

Både Stemre og Nilsen understreker at det ikke er noen problem å kombinere håndballen med en travel familiehverdag.

– Det er rom for både jobb og familie. Når vi er så få spillere har noen måttet prioritere noen kamper, men da blir gjerne familien med. Jo flere vi er, desto enklere blir det, understreker Nilsen.

Artikkeltags