Tunge dager på banen

OPP OG NED: Helene Bjerkeland banket inn 12 mål mot tabelltoer Kjelsås. Mot Ull/Kisa måtte hun ut etter et kutt i ansiktet. Foto: Øivind Eriksen

OPP OG NED: Helene Bjerkeland banket inn 12 mål mot tabelltoer Kjelsås. Mot Ull/Kisa måtte hun ut etter et kutt i ansiktet. Foto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Løken: Hølands håndballdamer sliter tungt for tiden. Torsdag ble det tap 27-31 for Kjelsås hjemme , og lørdag ble Ull/Kisa for sterke og vant 31-22 borte.

DEL

Mot tabelltoer Kjelsås på hjemmebane, leverte laget en solid kamp, uten at det ga poenguttelling. Etter en sterk andreomgang der gjestenes 19-13-ledelse ved pause hadde blitt spist opp litt etter litt, var hjemmelaget kun to mål da de brente en kontring i sluttminuttene. Dermed slo Kjelsås tilbake og scoret omgående. Da røk håpet om poeng i den kampen.

I lørdagens kamp mot tabellnabo Ull/Kisa gikk det enda verre.

Etter en begredelig førsteomgang og 20-8-ledelse til Ull/Kisa var løpet kjørt i dette viktige oppgjøret. Det hjalp lite at Høland vant andreomgang med ett mål.

– Det er nettopp lag som Ull/Kisa det er viktig å ta poeng. Det gikk dessverre ikke denne gang, sier trener Brede Stavenes som i tillegg til tabellsituasjonen, der Høland nå er siste lag over nedrykksstreken, har fått skader så det holder på spillerne i en tynn stall.

Lise Bergan-Foss er ute for resten av sesongen etter at hun for noen uker siden pådro seg skade på både korsbånd og menisk.

Mot Ull/Kisa måtte Helene Bjerkland, som scoret dusinet fullt, 12 mål, mot Kjelsås, ut etter et kutt i ansiktet, mens Lotte Bakker Eid fikk en smell i den ene armen.

– Vi kan ikke annet gjøre enn å kjempe videre. Det positive er at vi i perioder av begge kampene har levert spill som gjør at vi har tro på å berge 3. divisjonsplassen, sier Brede Stavenes.

Artikkeltags