Etter 29-39 tap mot Ullern hjemme, har nedrykksspøkelset for alvor lagt sin klamme hånd på Hølands håndballdamer.

– Nå har vi fått kniven på strupen, sier trener Brede Stavenes.

Tapet gjør nemlig at Høland og Ullern, som begge sto med ti poeng foran søndagens kamp, byttet plass på tabellen.

Nå er Ullern klatret over streken med to poengs margin til Høland, etter at laget har vunnet fire strake kamper, mens Høland har en seier og tre tap i samme tidsrom.

I «firepoengeskampen» mot Ullern gikk det galt fra første ballsprett for hjemmelaget. De fikk 0-4 i fleisen etter to og et halvt minutt og 1-8 etter ti.

Jentene ga likevel ikke opp.

De kjempet seg opp til 13-17 ved pause, og var to ganger kun to mål bak i første halvdel av andre omgang. Men nærmere kom ikke Kine Holtet&co, og i sluttminuttene rant det på med Ullern-scoringer etter at hjemmelaget hadde resignert.

– Vi kan ikke gi opp håpet, men det blir en tøff serieinnspurt sier Brede Stavenes, vel vitende om at det meste må løftes. Tempoet må opp, forsvarsspillet må heves og sjansene en spiller seg til må settes i en langt større grad enn mot Ullern.

– Det positive å ta med seg fra kampen var Bjørkelangen-jenta Amalie Moseby, som spilte sin første kamp for Høland etter å ha blitt spilleklar midt i uka.

Hølands lag: Tine Buberg, Sandra Garcia Ingier, Henriette Hoel 1 Kine Holtet 10, Edel-Karoline Hansen 2, Beatrice Elisabeth Tvinde Sollie 4, Tonje Lillefoss, Frida Moe Eriksen, Felicia Hagstrøm, Amalie Moseby 5, Hanne Fjellheim 7, Line Bakker Eid, Kristine Thingsaker Tangre.