Gå til sidens hovedinnhold

Lotte storspilte – og håpet lever

Artikkelen er over 3 år gammel

LØKEN: Lotte Bakker Eid storspilte da Høland slo Ammerud 29-24 hjemme. Dermed lever stadig et lite håp om fornyet 3. divisjonskontrakt.
– En seier vi måtte ha. Nå må vi bare kjempe på videre. Men vi er ikke bare avhengig av egne resultater, men også at noen andre kamper får resultater som er gunstige for oss, sier trener Brede Stavenes.

Lotte Bakker Eid ble en nøkkelspiller i torsdagens kamp. Hun var tilbake i hølandsmålet etter å ha slitt med armskade en periode – og var helt klart spillesugen.

– En forrykende kamp av Lotte, der hun storspilte hele veien og ikke minst tro til med noen superredninger når det trengte som mest. Men hele laget sto fram og viste at de ikke har mistet håpet om ny 3. divisjonskontrakt, sier trener Brede Stavenes.

Les også

Hyttepark kan bli boligområde: – Bør bli positivt for bygda

Det ble en jevn kamp, men der hjemmelaget var i føringen mesteparten av tiden. Med tre mål til pause og etterhvert med fire-fem utover i andre omgang. Et par kjappe utvisninger gjorde at knappet inn ledelsen til to mål med syv minutter igjen å spille.

Da tok Brede Stavenes en timeout, og da Lotte Bakker Eid vartet opp med et par kjappe redninger etterpå, samtidig som blåtrøyene puttet på to, var kampen i realiteten avgjort.

Men det var ikke bare mål-Lotte som ble viktige i denne kampen. Trioen Mina Simonsen, Kine Holtet og Amalie Moseby scoret til sammen ett mål mer enn Ammerud. Ikke minst innebar Mina Simonsens inntreden igjen et betydelig løft. Samtidig begynner Amalie Moseby og bli varm i sin nye klubbdrakt.

Les også

Dennis (14) knuste konkurrentene i sitt første Formel-testløp

– Det var mye positivt i denne kampen, noe som var deilig etter en tung periode. Vi trengte denne oppturen, sier Brede Stavenes.

Hølands lag: Lotte Bakker Eid, Tine Buberg, Mina Simonsen 9, Kine Holtet 10, Karoline Hansen, Beatrice Tvide Sollie, Amalie Moseby 6, Felicia Hagstrøm, Hanne Fjellheim 3, Heniette Hoel 1, Amalie Solvang Lie.

Kommentarer til denne saken