– Hadde føringen fra start til slutt

Siri Tøien scoret to mål mot Ull/Kisa. Arkivfoto: Øyvind Henningsen

Siri Tøien scoret to mål mot Ull/Kisa. Arkivfoto: Øyvind Henningsen

Artikkelen er over 2 år gammel

JESSHEIM: Høland festet grepet om kampen fra fløyta gikk.

DEL

Hølands håndballkvinner slo Ull/Kisa 30–26 og tok med seg alle poengene fra Jessheimhallen tirsdag kveld.

– Vi var i føringen fra start til vi avsluttet, sier Høland-trener Brede Stavenes.

Etter drøyt 10 minutter ledet blåtrøyene 10-5, og ledet opp mot 6–7 mål i perioder. Til pause sto det 16–12 i Hølands favør.

– Vi har hatt en litt kronglete sesong med marginer som ikke vært med oss. Denne gang gikk det i hvert fall vår vei, og det er godt når det går mot slutten av sesongen og man trenger noen poeng, sier Stavenes.

Høland har en god mulighet for å berge plassen i 3. divisjon, og tirsdagens kamp var ikke avgjørende i så måte.

– Vi kunne ha snublet nå og fortsatt hatt muligheter, men det er fint med den flyten inn mot siste seriekamp mot Ammerud, sier treneren.

Høland ligger rett over streken, men Ammerud på plassen bak har kun ett poeng opp til Høland.

Ull/Kisa - Høland 26-30 (12-16)

Jessheimhallen.

Hølands lag, med mål i parentes:

Mina Simonsen (2), Henriette Hoel (2), Siri Tøien (1), Kine Holtet (8), Beatrice Sollie (5), Sandra Garcia Ingier, Lise Bergan Foss (0), Stine Lill Holmedal-Berg (2), Hanne Fjellheim (2), Mona Fossen (1), Karoline Hansen (7), Maiken Tenold.

Høland kunne ha berget plassen i 3. divisjon allerede tirsdag kveld dersom Eidsvold Turn hadde tatt alle poengene i kampen mot Ammerud. Slik gikk det imidlertid ikke.

– Vi var spente på rapporten fra den kampen, men det gikk som ventet. Med tilsiget Ammerud har hatt de siste kampene hadde jeg en magefølelse som tilsa at det kommer til å stå om kampen fredag i Hølandshallen, sier Brede Stavenes.

Han er fornøyd med spillernes innsats mot Ull/Kisa.

– De var virkelig tente i dag. Jeg merket det allerede under oppvarminga. Vi satte et veldig bra forsvar, og det er gull verdt med Maiken Tenold i mål i dag. Vi får inn både kontringer og andre scoringer, og da kommer spillegleden tvert, sier Stavenes.

Artikkeltags