Gå til sidens hovedinnhold

– En skikkelig opptur!

Artikkelen er over 3 år gammel

LØKEN: Hølands håndballdamer spilte en forrykende kamp da Stabæk 2 ble feid av banen med 33-26. Etterpå fikk de ros av motstandernes trener.

– Denne kampen ble en skikkelig opptur for oss etter en tøff høst. Jenten presterte desidert årsbeste, sier en strålende trener Brede Stavenes.

Stabæk 2 gikk ut i «hundre», bestemt på å ta kontrollen og mørne hjemmelaget fra avkast. Etter hvert ble det imidlertid gjestene som ble møre.

Les også

Jobber for å etablere ny golfklubb: – Vi har ikke god tid

 

Lagene fulgtes som skygger i innledningen av første omgang der Stabæk innledet med et offensivt forsvar, uten at det ble den store suksessen. Da de gikk ove rtil en flatere formasjon, var det duket for Hølands bakskyttere, og halvveis i kampen ledet de blå og hvite 18-15.

Aldri noen tvil

Stabæk innledet andre omgangen med to kjappe scoringer. Men da sa Høland stopp. Nærmere kom aldri bærumslaget, og etter hvert var spørsmålet kun hvor stor seieren ville bli.

– Jeg forsto på jentene i garderoben frø kampen at her skulle det ikke gis ved dørene. Det stemte. Dette var en formidabel lagseier der alle sto på hele veien, sier Brede Stavenes.

Les også

Vant travløp i Frankrike: – Seierspremiene er tigangeren av Momarken

 

Noen dro likevel tyngre lass enn andre. Trioen Kine Holtet, Karoline Hansen og Helene Bjerkeland var knapt av banen i løpet av kampen.

– De måte grave dypt og var i kjeller’n, men hva gjør vel det når vi fikk denne seieren og to uhyre viktige poeng. Nå har vi kommet over nedrykksstreken med godt heng på midtsjiktet av tabellen. Søndag venter en ny hjemmekamp mot Raumnes & Årnes. Nå gjelder det bare å lade om til den. For det er også en motstander vi bør kunne komme på talefot med, sier Brede Stavenes.

Les også

Livsstil på to hjul: – Det var noen som ga uttrykk for at «kjerringer» ikke hørte hjemme i denne sporten

 

Eneste skåret i gleden var at Lise Bergan Foss måtte ut med en vridning i kneet tidlig i kampen.

Hølands lag: Lotte Bakker Eid, Henriette Hoel, Kine Holtet 8, Karoline Hansen 7, BeatriceTvinde Sollie 1, Helene Bjerkeland 8, Sandra Garcia Ingier, Lise Bergan Foss, Stine Lill Holmedal Berg 6, Hanne Fjellheim 3, Kristine S. Tangre.

Kommentarer til denne saken