Gå til sidens hovedinnhold

En e-post sikret Høland opprykk

Artikkelen er over 3 år gammel

LØKEN: I mars rykket Hølands håndballdamer ned i 4. divisjon. Forleden kom opprykk via en epost.

– Ja, nå har vi fått en ny sjanse til å etablere oss som et tredjedivisjonslag, sier en overrasket, men glad håndball-leder i Høland IUL, Marlene Johnsen.

Enige om å takke ja

Bakgrunnen fra opprykket, var at et annet lag hadde frasagt seg plassen i 3. divisjon. Dermed var fikk Høland tilbudet.

– Etter at jeg mottok mailen på vegne av Høland IUL, ble resten av styret og spillerne kontaktet, og det var bred enighet om å takke ja til plassen, forteller håndball-lederen.

På trenerjakt

Nå intensiveres jakten på ny trener etter at Brede Stavenes satte sluttstrek for sitt mangeårige engasjement i rollen ved serieslutt i mars.

Les også

Det er seks dusjer i hver garderobe i Bjørkebadet. De skal dekke behovet til opp mot 110 gjester. – Det vil bli en utfordring

 

– Per i dag har vi ikke noe navn på blokka, men kanskje kan det bli mer attraktivt å si ja til jobben når det er snakk om 3. divisjon og ikke 4. divisjon, sier Marlene Johnsen.

Når det gjelder spillerstallen, er det et generasjonsskifte på vei, men det ser også ut som en del av de mer rutinerte blir med videre.

– Per i dag synes det klart at Line Bakker Eid, Amalie Moseby, Mina Simonsen, Lotte Bakker Eid, Hanne Fjellheim og Lise Bergan-Foss kommer til å fortsette, men spillerkabalen er ennå ikke klar, forteller Marlene Johnsen.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

 

Kommentarer til denne saken