Krise for guttehåndballen: – Er det noen flere som vil bli med oss?

VIL HA FLERE MEDSPILLERE: BSFs G12-lag i håndball ønsker å styrke stallen med flere spillere. – Bli med oss, er oppfordringen fra Kristian Quille (fra v.), Fredrik Bråthen Foss Vold, Vetle Nilsen, Anders Løvstad Nordbye, Mathias Dalen og Patrick Bjerke Olsen. Jørgen Buvik Haukland var ikke til stede da bildet ble tatt. Bak trener Line Løvstad Nordbye og Robert  Holtet.

VIL HA FLERE MEDSPILLERE: BSFs G12-lag i håndball ønsker å styrke stallen med flere spillere. – Bli med oss, er oppfordringen fra Kristian Quille (fra v.), Fredrik Bråthen Foss Vold, Vetle Nilsen, Anders Løvstad Nordbye, Mathias Dalen og Patrick Bjerke Olsen. Jørgen Buvik Haukland var ikke til stede da bildet ble tatt. Bak trener Line Løvstad Nordbye og Robert Holtet.

Av

– Kom og bli med oss og spill håndball!

DEL

Oppfordringen kommer fra Kristian, Fredrik, Vetle, Anders, Mathias, Patrick og Jørgen. Tilsammen utgjør de BSFs G12lag i håndball.

– Syv spillere er akkurat hva vi trenger for stille lag, men det blir litt tynt i lengden. Derfor er vårt spørsmål; Er det noen flere som vil bli med oss? Det er snakk om gutter født i 2006, 07 og 08, forteller trener Line Løvstad Nordbye. Etter å ha vært lagleder i BSF-håndballen i to år har hun nå tatt treneransvaret for årets G12-lag.

– Vi har det gøy sammen. Dette er en fin gjeng håndballglade gutter fra både Høland, Setskog, Aurskog, Lierfoss og Bjørkelangen. Med andre ord et lag som dekker hele kommunen, og der vi trener to ganger i uka i Bjørkelangen sportshall, mandag kveld og onsdag ettermiddag, forteller treneren som krysser fingrene for at flere spillere kommer på plass, slik at også innbytterbenken kan bli fylt opp.

– Så langt i sesongen, der fire seriekamper er unnagjort, har vi vært heldige å få hjelp av jentespillere for å få stilt lag. Selv om det har vært hyggelig for alle, så er det et rent guttelag som er visjonen.

– Bedre og bedre kamp for kamp

Sesongens første seier står ennå på vent, men både treneren og gutta er sikre på at den ikke er langt unna.

– Det går bedre og bedre kamp for kamp. Forrige helg ble det et knepent tomålstap mot Ull/Kisa. Når vi fortsetter å jobbe med samspill og andre detaljer, så vil garantert poengene komme. Det er nemlig en positiv gjeng spillere som både er flinke, treningsglade og som har det moro med håndballen. Bli med oss du også da, er trenerens oppfordring til gutter i aktuelle aldersklasse fra nord til syd i bygda.

– Det er ikke å ta i å si at det er krise i gutte/ungdoms håndballen i kommunen om dagen. Per i dag har vi, hvis vi ser bort fra de helt yngste, de mellom seks og åtte år, kun dette G12 laget som er operativt i hele Aurskog-Høland, sier leder Hans Petter Marki i BSFs håndballgruppe.

Artikkeltags