Gå til sidens hovedinnhold

Ber alle som er glade i golf om å komme på stiftelsesmøte

Artikkelen er over 3 år gammel

AURSMOEN: Tirsdag 5. desember stiftes en ny golfklubb i Aurskog. Initiativtagerne håper på fullt hus under stiftelsesmøtet.

Interimstyret for ny golfklubb i Aurskog har invitert til stiftelsesmøte i Aurskoghallen tirsdag 5. desember. Etter at Morthen Bakke i Bakkegruppen AS kjøpte ut Aurskog Sparebanks pant i leieavtalen for golfbanen etter konkursen tidligere i høst, har det blitt jobbet intenst for å etablere en ny klubb.

– Det er en del formaliteter som må på plass i forbindelse med stiftelse av en ny klubb. Det vil bli avholdt årsmøte til våren. Bakgrunnen for at vi ønsker å stifte ny klubb er at banen er meget god. 3.000 gjestespillere per år sier sitt, mener Inger-Lise Nøstvik, leder av interimstyret.

Morthen Bakke vil redde golfbanen etter konkursen

Hun påpeker at golfanlegget på Finstad gård er inngangsporten til Aurskog-Høland kommune og en av bidragsyterne som setter kommunen på kartet på en positiv måte

– Vi interimstyret er ydmyke med tanke på å ta fatt på jobben. Vi må ta vare på det som har vært bra, men samtidig gjøre grep som bedrer økonomien. Vi kommer til å foreslå en endret driftsmodell (med leie av banen), ingen daglig leder og etablering av utvalg med ansvar for ulike oppgaver, forteller Nøstvik.

Krav på 20,8 millioner kroner

Hun forteller at det allerede er stor entusiasme blant de gamle medlemmene.

– Vi har mange positive medlemmer som ikke er redde for å ta i et tak. Samtidig mener jeg det blir en viktig oppgave å få flere medlemmer. Det blir opp til oss å vise hvor sosialt, hyggelig og sunt golf er. Man trenger slett ikke spille fulle runder og bruke fire timer. Jeg har mange turer opp på golfbanen hvor jeg sammen med venner og familie bare spiller på noen av hullene og reiser hjem. Det er veldig hyggelig å gå en slik liten tur i fine sommerkvelder. Mye bedre enn å sette seg ned i sofaen, sier Inger-Lise Nøstvik.

Golfklubb-konkursen: – Det jobbes for ny klubb

Kommentarer til denne saken