En friidrettsveteran i Fet går fra borde

Superveteran: Etter en mangeårig innsats har Erik Holt gått ut av styret i Fet friidrettsklubb.Foto: Øivind Eriksen

Superveteran: Etter en mangeårig innsats har Erik Holt gått ut av styret i Fet friidrettsklubb.Foto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

FETSUND: En epoke var over i Fet friidrettsklubb da Erik Holt gikk ut av styret under årsmøtet nylig.

DEL

– Jeg har tenkt en stund at det var på tide å slippe til yngre krefter og har en følelse av at jeg nå har gjort mitt, sier Erik Holt til Indre.

Han er likevel ikke er helt ute av alt som heter Fet friidrettsklubb, og fortsetter som medlem av banekomiteen arrangementstaben.

Stadig aktiv

Erik Holt fikk sitt første møte med friidretten på Fedrelandet, med Erik Noraker som trener.

I 1970 ble Fet friidrettsklubb stiftet, og selv om Holt i sin tid var innom både Lørenskog, Tjalve og Aurskog-Høland Friidrettslag, har det blitt et anselig antall år i Fet friidrettsklubb med både trenergjerning og verv av ulike slag.

Og stadig er han aktiv med Stomperudkarusellen og RBIR-karusellen som hovedretter på konkurransemenyen.

– Rekrutteringsklubb

Selv om friidretten ikke er som den var på storhetstiden i klubben, har han likevel tro på at den vil beholde sin plass i bygdas idrettsbilde.

– Vår rolle blir å være en rekrutteringsklubb som vil ha et lavterskeltilbud. Så får de som etter hvert får ambisjoner gå videre til Romerike friidrett på Lillestrøm.

I breddetilbudet er friidrettsbingen som er bygget på Fedrelandet en viktig brikke.

– Dette er en barnevennlig arena, vel egnet til det formål Fet friidrettsklubb skal drive på. Ellers jobber vi også med andre ting for å synliggjøre oss å gi et tilbud. Det nyeste her er Fet-karusellen, en uhøytidelig løpskarusell for alle aldre, forteller Erik Holt.

Nytt styre

Det nye styret i Fet friidrettsklubb fikk denne sammensetningen:

Leder: Anne Merethe Moe Dahlen. Nestleder: Jan Egil Utsigt. Kasserer: Bente Forberg. Sekretær: Tone Fløttum. Styremedlem: Apinya L. Hansen. Styremedlem: Randi Skaarer. Styremedlem: Torunn Berntsen.

Artikkeltags