– Det var deilig å se ballen lure seg inn borte i hjørnet

HYSJ, JEG HAR SCORA: Jens Eivind Bergsjø sørget for 1-0 til SHIUL og var ikke misfornøyd med det. Foto: Øivind Eriksen

HYSJ, JEG HAR SCORA: Jens Eivind Bergsjø sørget for 1-0 til SHIUL og var ikke misfornøyd med det. Foto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

HEMNES: – Det var litt nerver, men vi jobbet bra og vant fortjent.

DEL

Assistenttrener Jøran Sandby smilte bredt da han ruslet av banen sammen med lagkameratene på Bråtevangen etter at SHIUL tok en fortjent 3-1 seier over Eidsvold IF 2 i 7. divisjonspremieren.

– Seieren i dag var viktig. Jeg synes vi hadde god kontroll på kampen bortsett fra mot slutten, sier Sandby som tror at det kan gå mot en artig sesong for søndrefotballen.

Godt oppmøte: Det var bra med publikum på seriepremieren som ga både spenning og glede.

Godt oppmøte: Det var bra med publikum på seriepremieren som ga både spenning og glede.

Det ble en seriepremiere med nerve og spenning til siste minutt, til tross for at hjemmelaget hadde et bra grep om kampen de første 70 minuttene.

1-0-ledelsen som Jens Eivind Bergsjø sørget for etter 32 minutter var helt fortjent.

– Det var deilig å se ballen lure seg inn borte i hjørnet, sier karen som signerte årets første seriemål på Bråtevangen etter å ha dratt seg forbi en Eidsvold-forsvarer på kanten, tatt noen kjappe steg innover og fyrt av et skudd «skeivt bein» som han selv karakterisert det.

Men ballen snek seg inn i mål. Det var det viktigste.

– Jeg skulle gjerne ha fullført kampen, men etter å ha slitt med skade i lengre tid, var det fornuftig å gi seg nå, sa målscoreren på vei inn i garderoben etter å gått av banen tidlig i andre omgang.

Etter pause opprettholdt SHIUL trykket. Det kom derfor som en kalddusj da gjestene kvitterte etter 61 minutter.  Fem minutter senere sørget imidlertid assistenttrener Jøran Sandby for at hjemmelaget igjen var i føringen. Men nå hadde initiativet i kampen blitt overtatt av gjestene, men takket være tre feberredninger av keeper Martin Lien Moen og en snill tverrligger holdt søndregutta unna, før Magnus Haugen Kragtorp kunne trygge seieren gjennom en kontring to minutter på overtid.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android

Artikkeltags