Rømskog+ er rekruttlaget til Aurskog-Høland Fotballklubb, og etter at Haugen har spilt to kamper på dette laget og fire på A-laget, er han toppscorer begge steder: Tre straffemål på A-laget og to mål på rekruttlaget.

– Dette var en viktig seier, sier han, med adresse til Rømskog+ sin 4-2 seier borte over Lørenskog 2. Her nettet Haugen to ganger, mens Fredrik Sether og Ola Vestreng besørget de to andre målene.

Kampen var hans andre på ett døgn. Dagen før var han med og sikret Aurskog-Hølands fjerde strake seier i 4.divisjon. Ved begge anledninger spilte han i samtlige 90 minutter.

 

– Jeg kjenner det godt i beina nå, sier han dagen derpå.

– Og nå satser du på å kjempe om toppscorertittelen på begge lagene?

– Nei, jeg håper da ikke det. Da vil vi neppe leve opp til forhåpningene våre. Men det er jo litt artig å ligge foran en kar som Lars-Eirik Svardahl på scoringslista for en liten stund, da.

Enda mer artig synes han sesongstarten i 4. divisjon har vært.

– Men i løpet av den neste måneden får vi en skikkelig test på hvor vi er med fem kamper, hvor vi skal møte de fire lagene som tilhører favorittsjiktet i avdelingen. Det blir tøft, men det er også moro med slike kamper som krever litt ekstra.

AFSK-tap i sluttminuttene

AFSK hadde Bjerke på gaffelen, men to baklengsmål de siste fem minuttene ødela kvelden og hjemmelaget vant 4-3.

 

Det så lyst ut for AFSK da Joar Engen sendte laget i opp i 3-2-ledelse med åtte minutter igjen å spille. Før det hadde laget to ganger hentet inn Bjerkes ledelse gjennom mål av Szymon Krolikowski og Kenneth Wauer, men hjemmelagsscoringer etter 85 og 90 minutter gjorde at AFSK stadig står med kun en seier i 5. divisjon denne sesongen.

Knepent tap

Borgen: Setskog+  tapte knepent 4-3 borte for Borgen. Det unge fjerdedivisjonslaget tok ledesen fem minutter før pause, men to kjappe mål rett etterpå sendte hjemmelaget i garderoben med 2-1 ledelse. Etter pause økte Borgen til 4-1 før Setskog satte inn en skikkelig sluttoffensiv der Maja Vedahl Fagersand nettet to ganger i løpet av fire minutter, men det holdt ikke til å knipe lagets første poeng.

Få nyhetene rett på din mobil!

Last ned appen indre.no, og få varsel på mobilen om de viktigste hendelsene og nyhetene.

For iPhone

For Android