– Laget som løper mest og vinner flest dueller, vinner kampen

Klar for kamp: Løken-karen Robin Ødegaard trener Fet, som tirsdag kveld møter Aurskog-Høland FK på Fedrelandet.

Klar for kamp: Løken-karen Robin Ødegaard trener Fet, som tirsdag kveld møter Aurskog-Høland FK på Fedrelandet. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

FETSUND: Tirsdag kveld møtes Fet og Aurskog-Høland FK til lokaloppgjør på Fedrelandet. Begge lags trenere forventer en jevn kamp.

DEL

Fet har fått en tung start på årets 4. divisjon. Tap i de to første kampene gjør at presset ligger på Robin Ødegaards mannskap. Tirsdag kommer Aurskog-Høland FK på besøk til Fedrelandet.

– Jeg venter et tøft og jevnt oppgjør. Laget som løper mest og vinner flest dueller, vinner kampen, sier Ødegaard til Indre Akershus Blad.

– Er laget godt forberedt?

– Ja. Vi trente godt opp mot påske og har to økter i påska. Vi jobber med å videreutvikle vår egen spillestil. Vi var gode i 80 minutter mot Eidsvold IF, før det raknet.

– Hva forventer du av AHFK?

– Vi møter et fysisk lag som løper mye, og som er flinke til å trykke på med mange spillere. Vi må være forberedt på dette, men først og fremst fokusere på vårt eget spill, sier Ødegaard.

AHFKs trener Arne Henrik Vestreng forventer en tøff batalje på Fedrelandet.

– Det blir en veldig vanskelig bortekamp. Vi er forberedt på det. Sist vi møtte Fet på Fedrelandet, i 2015, ble det tap. Da var vår keeper Mathias Hoftvedt banens beste, da for Fet.

– Hva blir nøkkelen for å slå Fet?

– Vi må jobbe med strukturen i laget. Vi må være veldig disiplinerte i alt vi foretar oss. Det handler om å gjøre ting skikkelig i alle spillets faser.

Fortsatt har Aurskog-Høland FK mange spillere ute med skade.

– Målet er å raske med oss så mange poeng som mulig mens vi bygger form og lag. Det kommer til å ta litt tid før det setter seg. Jeg håper vi snart har flere spillere tilgjengelige, sier Vestreng.

Artikkeltags