Følg lokalfotballen tettere via Indre

Fotballentusiast: Espen Bråthen i Lokalfotballen følger lokale lag tett på digitale plattformer. Nå er han under Indre Akershus Blads vinger.Foto: Bjørn Ivar Bergerud

Fotballentusiast: Espen Bråthen i Lokalfotballen følger lokale lag tett på digitale plattformer. Nå er han under Indre Akershus Blads vinger.Foto: Bjørn Ivar Bergerud

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

BJØRKELANGEN: Indre Akershus Blad har inngått en avtale med Lokalfotballen, drevet av Espen Bråthen. Fra og med i morgen kan du følge lokalfotballen tettere enn noen gang på PC, mobil og nettbrett.

DEL

I ganske nøyaktig to år har Espen Bråthen fra Setskog, bosatt i Aurskog, drevet Lokalfotballen.

Han følger lag på hele Romerike, i all hovedsak fra 3. til 5. divisjon, tett med livereferat, kampreferat, bilder, kommentarer, kåringer og mye annet snadder for fotballinteresserte.

Nå har Indre Akershus Blad inngått en avtale med Bråthen, som eier Lokalfotballen. Fra og med tirsdag denne uka, og cupoppgjøret mellom Aurskog-Høland FK og LSK, kan du følge hvert spark på ballen hos Indre fra PC, mobiltelefon og nettbrett.

– Tiden er inne for å videreutvikle Lokalfotballen. Avtalen med Indre Akershus Blad er et spennende steg i riktig retning. Interessen for Lokalfotballen, som har 40.000 unike brukere, er helt klart størst i Indre Akershus Blads nedslagsfelt. Jeg gleder meg til å gi Indres lesere mye spennende stoff om lokalfotballen, sier Espen Bråthen til Indre Akershus Blad.

Ansvarlig redaktør og daglig leder Arne Henrik Vestreng i Indre Akershus Blad er glad for at en avtale er i boks.

– Indre Akershus Blad ønsker å ta nye steg på digitale plattformer. Lokalfotballen tilbyr blant annet direkteoverføring av fotballkamper med våre lokale lag. bilder, videoer og mye mer som våre lesere får tilgang til. Samtidig er det viktig å understreke at den lokale fotballen blir med videre i papiravisa. Leserne får et bredere og bedre tilbud, sier Vestreng, sier Vestreng.

Allerede i morgen kan du altså følge AHFK-LSK direkte ved å logge inn på indre.no/lokalfotballen.

Du kan også følge Lokalfotballen på Facebook og Twitter.

Artikkeltags