Prisvinneren hviler ikke på laurbærene

Hedret: Dalen ILs Thomas Sagen ble hedret med Fet kommunes frivillighetspris for 2017.

Hedret: Dalen ILs Thomas Sagen ble hedret med Fet kommunes frivillighetspris for 2017.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

GAN: – Prisen har allerede fått sin plass Wall of Fame, skryteveggen min, sier Thomas Sagen fra Gan. Han har ikke tenkt å hvile lenge på laurbærene han fikk i forrige uke da han ble tildelt Fet kommunes frivillighetspris for 2017.

DEL

– Det er alltid noe å jobbe med i et idrettslag.  I dag har vi tre konkrete ting som er blinket ut, sier den utrettelige lederen av Dalen IL som ble tildelt prisen av ordfører John Harry Skoglund i forrige uke.

«Thomas er en mann med mange jern i ilden. Han ofrer mye for Dalen IL og er opptatt av klubbens historie og bredde i aktiviteter og alder. Thomas Sagen startet sin tid i Dalen IL som pappa, og selv om begge barna har gått videre til andre klubber nå så er han like engasjert. Han startet som leder i 2013, men satt som styremedlem før dette», heter det blant annet i juryens uttalelse.

Bruker utallige timer

«Han bruker utallige timer i løpet av et år, både helger og hverdager, og har med dette arbeidet klart å løfte en av kommunens litt haltende klubber til å bli en kvalitetsklubb innenfor Norges Fotballforbunds kriterier. Høsten 2017 landet han og klubben et av sine største prosjekter, ny kunstgressbane på Dalheim. Vinneren takkes for den fantastiske jobben han gjør for bygda, og betegnes som en vel fortjent vinner,» sa ordfører John Harry Skoglund før overrekkelsen.

På’n igjen

– Det er hyggelig å bli satt pris på, men det er bare å nyte det litt og så klemme på igjen, sier Sagen til Indre Akershus Blad.

Der trekker han frem tre prioriterte oppgaver:

Klubben må få på plass maskinpark til å vedlikeholde den nye kunstgressbanen med, og få bygget en garasje til dette utstyret.

Det skal jobbes videre med A-laget i fotball.

– Nå er det snart dags for et opprykk. Vi har mange brikker på plass alt, men mye tyder på at vi har to-tre spillere til på vei inn i klubben.

Cupsøndag

I slutten av april planlegges en cupsøndag for aldersbestemte lag på Dalheim.

– Dalheim cup var i sin tid et populært arrangement. Nå vurderer vi å forsøke å gjenskape en årlig cup, og årets arrangement, der vi vil invitere naboklubber, håper vi kan være et startskudd for noe som skal bli en tradisjon.

Artikkeltags