Sesongavslutning som smakte

Til topps: Fet vant inne-KM i LSK-hallen.

Til topps: Fet vant inne-KM i LSK-hallen.

Av

LILLESTRØM: Med 4-3-seier over Gjelleråsen i finalen kunne Fet juble over årets KM-tittel i innefotball i seniorklassen.

DEL

– Et fint punktum etter en litt tung sesong. Men det endte godt. Vi berget plassen i 4.- divisjon og KM-tittelen inne er en hyggelig ting å ta med seg, sier trener Robin Ødegård. 

– Vi ble nummer fire i fjor, og målet var å gjøre det bedre i år, forteller en fornøyd Ødegård.

Han synes at inne-KM er et fint supplement til den tradisjonelle fotballen.

– Det er en helt annen fotball det er snakk om, der vi kan tenke litt nytt.  Men selvsagt er målet er som ellers, å vinne fotballkamper. At et inne-KM har varierende status rundt om i klubbene, legger ikke noe demper på seieren for oss.  Og før mesterskapet startet var det vel ikke så mange som hadde tro på at det var vi som skulle stå som vinnere, sier Ødegård.

Fet innledet mesterskapet med å vinne sin pulje med full poengpott og 26-2 i målforskjell. I åttendelsfinalen ble Raumnes & Årnes ekspedert med 6-2, mens det ble tøffere i kvartfinalen.

Der måtte det straffeskarkkonkurranse til før avansementet var sikret på bekostning av Fu/Vo. I semifinalen ble Eidsvold Turn slått 2-0, og etter finalen mot Gjelleråsen kunne kaptein Lasse Bergan-Foss gå frem og hente seierstrofeet.

Toppscorer for Fet ble Morten Vikerhaug med ti mål, pluss et i straffesparkkonkurransen mot Fu/Vo.

Artikkeltags