Sara ønsker å følge i tante Heges fotspor

Av

Sara Gossner Riise styrte Fet j13 til en fantastisk kvartfinale i Norway. Der ble det stopp mot Kolbotn, men Sara ønsker nå å følge i tante Hege Riises fotspor.

DEL

– Det er veldig gøy å ha Hege som tante. Jeg ser opp til henne, sier Sara, og hun er veldig klar på målsettingen er videre i karrieren:

– Jeg skal følge i tante sine fotspor.

Slike fotspor er ikke enkle å fylle. OL-gull og VM-gull. 188 landskamper og 58 mål, pluss mange titler på hjemmebane.

– Det er hard jobb som skal til. Jeg trener seks til sju dager i uka, sier Sara. Hun trener med laget sitt Fet J13, og trener med Lillestrøm J13 pluss mye egentrening.

– Og jeg har jo vært mye med tante, og jeg lærer mye fra henne, sier Sara, som viste i Norway cup at jentearven i Riise-sleka føres videre i Sara.

Fra sin sentrale midtbanerolle på Fet J13 er hun ballspilleren som også er målfarlig. Det høres kjent ut. Sara scoret ni mål i Norway cup på et Fet-lag som gikk fra suksess til suksess – helt til det stoppet i kvartfinalen mot Kolbotn.

– Det var litt tungt like etter tapet, men det har vært veldig gøy i Norway cup. Vi har spilt sammen som et lag, og noen marginer har gått vår vei. Men, vi vinner og taper som et lag så vi kommer over dette tapet, sa Sara til Indre Akershus Blad like etter det sure 1-2-tapet.

– Vi hadde ikke helt trua på at vi skulle gå så langt i A-sluttspillet, men vi fikk mer og mer trua etter hver seier. Jeg er imponert over hva vi har fått til, avslutter Sara, før gjengen skulle ha en pizzakveld for å feire den herlige uka.

Artikkeltags