– Vi skal på fotballskole!

FOTBALL OG FOTBALLSKOLE ER KULT, synes denne gjengen. Martin Søbye i blått. Videre mot høyre; Jørgen Bjerke, Mathias Krogsvold, Sander Bye, Phong Ngo, Herman Wold og Amanda Herrebrøden Karlsen. Foto: Øivind Eriksen

FOTBALL OG FOTBALLSKOLE ER KULT, synes denne gjengen. Martin Søbye i blått. Videre mot høyre; Jørgen Bjerke, Mathias Krogsvold, Sander Bye, Phong Ngo, Herman Wold og Amanda Herrebrøden Karlsen. Foto: Øivind Eriksen Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

BJØRKELANGEN: Denne gjengen glade fotballspillere er klare for BSFs fotballskole førstkommende helg.

DEL

«Same procedure as last year!» Fotballeder i BSF, Roger Karlsen, siterer et utsagn fra lille julaftens tradisjonsrike Grevinne og hovmesterne når det er snakk om dette årlige arrangementet. Nå som tidligere siste helg før skoleferien er slutt.

– Pr. i dag har vi et drøyt 50-talls påmeldte, men vi regner med at vi havner omtrent der vi var i fjor, rundt 75 fotballglade barn i alderen 6-12 år når vi starter opp fredag ettermiddag, sier Karlsen.

Selv om gutta er i flertall, har det etterhvert også blitt en del jenter, og det blir egne treningsgrupper for disse under fotballskolen, som følger vanlig mønster.

– Det blir lagt vekt på fair-play. I tillegg er teknikk og spill er to ting som vektlegges disse tre dagene, som avsluttes med en turnering der vi deler opp deltakerne i lag på søndag. Men en rød tråd i hele fotballskolen er at deltakerne skal ha tre hyggelige og inspirerende dager, sier Roger Karlsen.

Instruktører blir spillere fra Aurskog-Høland fotballklubb.

Artikkeltags