– Jeg har ikke så god kjennskap til Fjellhamar, men regner med at det blir en jevn og spennende kamp. Alt er opp til oss selv. Når hele laget er «på», kan AFSK slå alle lagene i avdelingen, fastslår Szymon Krolikowski.

I likhet med lagkameratene er han stinn av selvtillit etter en serieåpning over all forventning. En uavgjort og fire seire på rad er fasiten etter fem kamper. Selv har han satt navnet sitt bak 14 seriemål så langt i sesongen, og det stopper ikke med det.

Veddemål på gang

– Jeg har et veddemål på gang med sju-åtte spillere på laget. Scorer jeg 20 mål, må hver og en av dem punge ut med 500 kroner. Jeg tror de kan begynne å sette av penger først som sist. Jeg koser meg på fotballbanen om dagen. Formen er bra og ballen triller min vei, forteller 27-åringen som blant annet kan se tilbake på to sesonger for Lørenskog i 2. divisjon.

 

– Er AFSK gode nok til å rykke opp i 4. divisjon?

– Vi forsøker å vinne hver eneste kamp. Klarer vi det, blir det opprykk!

– Det blir tøft

Motstander Fjellhamar, som trenes av den tidligere Strømmen og Bjørkelangen-kjempen Robert Rognerud, er den store opprykksfavoritten i manges øyne. Laget ligger på tredjeplass på tabellen, to poeng bak topplaget AFSK.

– Vi er forberedt på at det blir en vanskelig kamp. I fjor tapte vi hjemme og vant borte mot Aurskog-Finstadbru. Rapportene forteller at vi møter et lag med stort engasjement og trøkk, og at Szymon Krolikowski er en spiller vi må se opp for. Vi kommer med alt vi har, bortsett fra Vegard Aaserud (ex. Aurskog-Høland Fotballklubb) som er bortreist, sier Robert Rognerud til Indre Akershus Blad.