– Vi har ikke satt oss noe konkret mål for sesongen, men det er naturlig å sikte mot en plass rundt midt på treet slik jeg ser det, sier lagets nye trener Tommy Heia.

Jevnt over har det vært 15-16 spillere på de tre ukentlige treningen, som i følge Heia har vært av god kvalitet.

– Det er mye fotball i mange av spillerne. Og den fine blandingen av ungdommelig optimisme og rutine er en styrke for laget, da de eldste vil bidra til å tilførte de unge erfaring og løfte disse, sier Heia som i fjor trente AFSKs J17-lag, og har fått med seg fire av spillerne herfra over til Aurskog-Hølands eneste seniorlag på kvinnesiden i fotball.

 

 – Hva er lagets styrke og svakheter?

– Vi er gode offensive, og spesielt overgangene framover tror jeg blir en av våre store styrker. I tillegg har vi et par notoriske goalgettere. Men vi må få strammet inn i forsvaret slik at vi får redusert antall baklengsmål. Samtidig blir det viktig å etablere en spillestil.

 

Seriepremieren skjer på hjemlig kunstgress på Bjørkelangen i morgen torsdag, mot Borgen.

– Laget var i 2. divisjon for 3 år siden,  og jeg regner med at de vil tilhøre øverste halvdel av tabellen. Kampen vil gi oss en brukbar pekepinn på nivået i avdelingen.

 

Stallen: Trener: Tommy Heia. Lagleder: Ragnar Heide. Lagleder/keepertrener:Laila Kopperud, Ingrid Fallang, Kathrine Rye -Holmboe, Tonje Kopperud Olsen, Elene Moseby Torre, Tina Mikkelrud, Johanne Kolstad, Christin Haukebøl Mikkelsen, Monica Wiig Kolstad, Kristine Thoresen, Julie Labehå Sigridnes, Justyna Ozog, Hedda Trandem, Anne Lill Kristiansen, Isabella Klevstad, Juliane Bergan - Foss, Juli Kjernsholen, Juliane Sofie Heide, Sigrid Mangen Cederkvist, Lise Burås Bangfield og Maren Aaser, Fride Glorvigen Aasen