Gresmo fortsetter som AFSK-trener

KLARE: Ronny Gresmo (t.h) og Patrick Ottesen (t.v.) er klare som henholdsvis hovedtrener og hjelpetrener for AFSKs A-lag neste sesong. Her sammen med Bjørn Ivar Bergerud i styret.

KLARE: Ronny Gresmo (t.h) og Patrick Ottesen (t.v.) er klare som henholdsvis hovedtrener og hjelpetrener for AFSKs A-lag neste sesong. Her sammen med Bjørn Ivar Bergerud i styret. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

AURSMOEN: Ronny Gresmo går løs på sin andre sesong som hovedtrener for AFSK.

DEL

Del abonnementet ditt med familien!

- Ronny har skrevet under på en ettårskontrakt, og det er vi glade for. En samlet spillergruppe ønsket at han skulle fortsette, og Ronny virker veldig motivert for en ny sesong, sier sportslig ansvarlig for seniorlagene i styret Bjørn Ivar Bergerud.

Han forteller videre at Patrick Ottesen blir med som hjelpetrener og at det jobbes med en tredje person i A-lagets trenerteam.

På spillersiden er det mange brikker som skal på plass. Kristian Lundberg fortsetter i AFSK til tross for interesse fra 4. divisjonslaget Fet som allerede har sikret seg AFSKs solide sisteskanse Vidar Anzjøn.

- Vi skal ha det meste på plass før jul. Nå tar vi en runde med årets spillere og sender brev på noen spillere i lokale klubber. Blakers Martin Mathisen er en av dem som står høyt på ønskelista, sier Bjørn Ivar Bergerud.

Artikkeltags