Ingen NM-finale for Apipon og Mads

Det blir ingen finale i junior-NM på Apipon Tongnoy (16) og Mads Hedenstad Christiansen (18).

DEL

Juniorlaget til Lillestrøm SK tapte 0-3 i semifinalen mot Rosenborg BK torsdag kveld.

I en jevnspilt første omgang fikk LSK en spiller utvist på tampen av første omgang. Da RBK gjorde to kjappe mål i starten av andre omgang, ble det en vanskelig oppgave for hjemmelaget. Rosenborg møter Viking i NM-finalen.

Både Apipon Tongnoy (ex Bjørkelangen SF) og Mads Hedenstad Christiansen (ex Fet IL) startet NM-kampen, som henholdsvis midtbanespiller og keeper. Tongnoy ble ofret og byttet ut etter en times spill, da LSK satte inn en angriper i jakten på reduseringsmål.

LES OGSÅ: – Det blir tre cupfinaler

Dermed ble det ingen reprise fra kvartfinalen, som også ble spilt i LSK-hallen, da Mads Hedenstad Christiansen først utlignet til 2-2 og deretter reddet et av forsøkene i straffesparkkonkurransen.

Spiller mot Spania og Kina

Med tapet er en lang sesong over for en av våre to lokale landslagsspillere. For Apipon Tongnoy sin del, så samles G16-landslaget på La Manga over nyttår.

Mads Hedenstad Christiansen, som er tredjekeeper på LSKs A-lag, er tatt ut til G18-landslaget sin treningsleir i Spania. Der skal Gunnar Halle sine utvalgte spille to treningskamper: 14. november mot Spania og 17. november mot Kina.

LES OGSÅ: Mads (17) tegnet proffkontrakt med LSK

Artikkeltags