Tilbake i Aurskog-Høland FK: – En veldig vanskelig avgjørelse

Tilbake i AHFK: Keeper Ahmed Jouini.

Tilbake i AHFK: Keeper Ahmed Jouini.

Artikkelen er over 1 år gammel

LØKEN: Ahmed Jouini forlater Blaker etter én sesong og returnerer til moderklubben Aurskog-Høland FK. – Jeg skulle ønske at jeg kunne spille for begge klubbene, sier keeperen.

DEL

Etter et par sesonger som andrevalg bak Jonas Hemmingbye og Mathias Hoftvedt som keeper i Aurskog-Høland FK, forlot Ahmed Jouini moderklubben for å spille for Blaker i 4. divisjon tidligere i år.

– Jeg gikk fra Aurskog-Høland for å vise de at jeg er bedre enn de trodde. Årets sesong gikk bra for min del og det er veldig vanskelig å forlate Blaker. Jeg skulle ønske at jeg kunne spille for begge klubbene, men det går jo ikke, sier Jouini til Indre Akershus Blad.

Den høyreiste keeperen har brukt mye tid på beslutningen.

– Jeg er glad for at saken er avgjort. Jeg gleder meg til å komme tilbake til Aurskog-Høland. Jeg kjenner klubben, spillesystemet og føler meg trygg. Men presset blir større der enn i Blaker, sier Jouini.

AHFK-trener Arne Henrik Vestreng, som fortsatt ikke har bestemt seg for om han fortsetter, er glad for å ha Jouini tilbake.

– Da Mathias Hoftvedt bestemte seg for å legge opp, måtte vi ha tak i en keeper. Ahmed har levert en god sesong i Blaker og har vokst på tilliten han ble vist der. Han har et vanvittig toppnivå og vi er svært glade for å ha ham tilbake, sier Vestreng.

En som nå må på keeperjakt er Blaker-trener Fredrik Larsen, som heller ikke har avklart om han trener rødtrøyene også neste sesong.

– Det lå litt i kortene at Ahmed skulle gå tilbake, og dette har vi hatt en dialog om underveis i sesongen. Han har vært helt avgjørende for oss i mange kamper. Jeg regnet litt på det og tror han har reddet 10-11 poeng for oss denne sesongen. Det er mange år siden vi har hatt en så god og stabil keeper, sier Larsen.

Artikkeltags