– Vi ønsker å legge en strategi for 2018 som gjør det enklere å være med i styre og stell, og for å gi utøverne et enda bedre tilbud, forklarer leder Hans Sauge i fotballgruppa.

Etter et meget turbulent årsmøte i AFSKs fotballgruppe for rundt ett år siden, ble Henning Ellingsen valgt, som benkekandidat, som leder i fotballgruppa.

Før sportsklubbens årsmøte i mars trakk imidlertid Ellingsen seg og Hans Sauge ble valgt inn som leder.

Sauge forteller at det på ingen måte er slik at den som møter opp på møtet får «tredd et verv nedover hodet».

– Nei, overhodet ikke. Vi ser etter tips på hvordan vi kan organisere oss bedre. I år har det blitt mye å gjøre på få personer. Vi ønsker å organisere oss slik at det blir lite å gjøre på mange i stedet.

 

– Hva slags roller er det dere kan ha behov for?

– Det er mye som skal ordnes i løpet av en sesong, baner skal holdes i orden, sponsorer skal på plass, lag skal trenes og cuper skal arrangeres. Oppgavene er mange, forklarer Sauge.

 

– Dere har A-lagstrener på plass, hva med spillerstallen?

– Mye faller på plass i løpet av kort tid. Vi kommer til å ha et slagkraftig 5. divisjonslag idet sesongen begynner, påstår Hans Sauge.

Møtet torsdag avholdes i Aurskoghallen. Noe årsmøte i fotballgruppa blir det ikke på denne siden av nyttår.

– Vi planlegger et årsmøte i januar, men vil allerede på strategimøte legge fram valgkomiteens innstilling og håper kandidatene er positive til å begynne i vervene så fort som mulig, slik at kabalen foran neste sesong kan legges raskt.