SHIUL trommer sammen til ny stordugnad

KLARE FOR NY DUGNAD: Jan Rune Fjeld (t.v.), Nina Granerud Fjeld og dugnadsfantomet Sven Lindahl trommer sammen SHIUL-medlemmene for å pusse opp klubbhuset på Bråtevangen.

KLARE FOR NY DUGNAD: Jan Rune Fjeld (t.v.), Nina Granerud Fjeld og dugnadsfantomet Sven Lindahl trommer sammen SHIUL-medlemmene for å pusse opp klubbhuset på Bråtevangen.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

HEMNES: SHIUL hviler ikke på laurbærene. I fjor sto Søndrehallen klar, etter tusenvis av dugnadstimer. Nå står oppussing av klubbhuset for tur.

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

Sørhølendingenes dugnadsånd er vel dokumentert, som her, her, her og her:

Ikke før er de ferdige med Søndrehallen og tusenvis av dugandstimer på det prosjektet, før de går løs på et nytt.

Klubbhuset ble bygget på dugnad i 2001-2002 og har tjent SHIUL og sørhølendinger trofast til de mange aktiviteter og arrangementer som har pågått i bygget i nesten 15 år.

Bygget har helt siden åpningen blitt holdt i god stand av trofaste frivillige og dyktige renholdere, noe som gjør at det fremdeles fremstår som et «nytt» bygg i dag, takket være solid håndverk under oppføring og godt vedlikehold underveis.

Oppgraderinger

– Tiden er likevel inne for noen oppgraderinger og endringer. Dette henger blant annet sammen med at en del av de tidligere fasilitetene, som kontor, arkiv, møterom og trimrom også videre, ble flyttet over i Søndrehallen, sier Jan Rune Fjeld i SHIUL.

Byggingen av hallen frigjorde en del arealer til andre aktiviteter i klubbhuset, samt at det er kommet noen skjerpende krav på branndokumentasjon/brannsikkerhet/rømningsforhold og brannvarsling etter tilsyn av Nedre Romerike brann og redningsvesen.

Klubbhuset brukes nemlig flittig.

Artikkeltags