– Litt for tøft

Ga ALT: Stian Skjeggenes ga alt for Aurskog-Høland, men klarte ikke å score på denne headingen.Begge foto: Espen Bråthen

Ga ALT: Stian Skjeggenes ga alt for Aurskog-Høland, men klarte ikke å score på denne headingen.Begge foto: Espen Bråthen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

ÅRDAL: Fem seniorkamper på ei uke, hvorav tre A-kamper og med en reise på 350 kilometer til Årdal på toppen av det hele, ble litt for tøft for Aurskog-Høland FK.

DEL

Aurskog-Høland merket det tøffe kampprogrammet da de gikk på bortetap 0-2 mot Årdal i Sogn og Fjordane på lørdag.

– Belastningen med fem seniorkamper på ei uke og den lange reisen til Årdal ble litt for tøff for oss. Spillerne rakk ikke å restituere mellom slagene. Kampen mot Årdal var helt jevn, men vi var litt for dårlige foran begge målene, sier AHFK-trener Arne Henrik Vestreng.

Et par avgjørelser fra tippeligadommer Tommy Skjerven satte sinnene i kok i Årdal. AHFK mente Lars-Eirik Svardahl skulle hatt straffe på stillingen 0-0, noe han ikke fikk. I stedet ble Årdal, etter bortelagets syn, tildelt en billig straffe og 1-0.

– Jeg vil ikke skylde på dommeren, sier Vestreng.

3. divisjonslaget satte seg i buss og privatbiler grytidlig lørdag morgen, for å ta seg de rundt 350 kilometerne til Jotun stadion.

– Det er den lengste borteturen vi har vært på og selvsagt ingen perfekt oppladning til kamp. Vi har dessverre ikke mulighet til å overnatte på slike turer, så da må forberedelsene bli som de blir. Det er ikke optimalt, men vi skylder heller ikke på det. Årdal har jo størst reisebelastning av alle lag i avdelingen, sier treneren.

Vestreng legger ikke skjul på at han hadde håpet å få med seg noe fra bortekampen mot lavere plasserte Årdal.

– Vi hadde håpet å få med oss et bedre resultat. Hvis vi hadde klart det, ville jeg vært veldig fornøyd med denne krevende uka, men vi får komme sterkere tilbake. Nå skal vi ha en god treningsuke, før vi tar i mot topplaget Flisa på hjemmebane, sier han.

Best på AHFK denne gang var backene Stian Skjeggenæs og Henrik Jensen.

– Begge spiller stabilt godt og var hakket bedre enn de andre denne gang, sier Vestreng.

AHFKs lag: Mathias Hoftvedt, Henrik Jensen, Eirik Vedahl Haugen, Lars Kopperud, Stian Skjeggenæs, Marius Kolstad, Martin Vestreng, Martin Fjellheim, Ola Vestreng, Christian Helbostad, Lars-Eirik Svardahl. Benyttede innbyttere: Vegard Aaserud, Henrik Studsrud, Jonas Grahn og Fredrik Sether.

Artikkeltags