– Snart bor vi i samme kommune

Bor snart i samme kommune: Tjenestemottagerne Lars Østbye Nielsen fra Sørum, Kristine Sandvik Moe (i midten) fra Skedsmo og Gro Merete Larsen fra Fet i et bevis på at de snart tilhører samme kommune.

Bor snart i samme kommune: Tjenestemottagerne Lars Østbye Nielsen fra Sørum, Kristine Sandvik Moe (i midten) fra Skedsmo og Gro Merete Larsen fra Fet i et bevis på at de snart tilhører samme kommune. Foto:

Av

Bli kjent-dagen med aktivitetssentre fra Sørum, Fet og Skedsmo ble en suksess.

DEL

Sørum aktivitetssenter hadde tatt initiativet til en bli kjent-dag der tjenestemottakere og ansatte fikk treffe kolleger fra tilsvarende sentre i Fet og Skedsmo.

Bakgrunnen for initiativet fra Sørum aktivitetssenter var at de tre sentrene snart er i samme kommune – Lillestrøm, og at man derfor fant tiden riktig til å samle Fet aktivitetssenter og Solbakken arbeids- og aktivitetssenter til en hyggelig bli kjent-dag.

Tilstelningen fant sted ved Bingsfoss, i nydelig høstvær med sol og fin temperatur.

Rundt 40 personer var samlet ved Glommas bredd, og helt fra starten var samtalene i gang, blant både tjenestemottakere og ansatte fra de tre kommunene.

Kos ved bålet: Steking av pinnebrød hører med ute i det fri: Her en gjeng fra Sørum aktivitetssneter, fra v. Pål Ovlien, vernpeleier Aina M. Zuidema, Anette Hauge og vernepleier Christina Pettersen.

Kos ved bålet: Steking av pinnebrød hører med ute i det fri: Her en gjeng fra Sørum aktivitetssneter, fra v. Pål Ovlien, vernpeleier Aina M. Zuidema, Anette Hauge og vernepleier Christina Pettersen. Foto:

Det var grilling, kos ved bål og en quiz med premier til alle deltagerne. Mange benyttet seg også av å ta en tur langs den fine turstien fra Bingsfossen og nedover langs Glomma.

– Det var kjempehyggelig av Sørum aktivitetssenter å invitere til en slik sosial tilstelning, på et så flott sted, sa avdelingsleder Linn Anett Lysaker ved Fet aktivitetssenter til Indre Akershus Blad.

– Dette er et viktig steg på veien mot å bli bedre kjent med både brukere og ansatte nå som vi snart er i samme kommune, sa Lysaker.

– Et strålende tiltak og et flott opplegg, sa Jo Johnsrud fra Solbakken arbeids- og aktivitetssenter i Skedsmo.

– Dette beviser at Sørum aktivitetssenter er bevisste rundt samarbeid, og det er flott å kunne møtes slik på tvers av de tre sentrene, som snart tilhører samme kommune, sa Johnsrud, og la til at det var veldig koselig å møte ansatte fra de to andre sentrene, og ikke minst tjenestemottakerne.

Vinnere: Tor Ingar Ingjer (t.h.) og Fredrik Torp Haugen var to lykkelige vinnere av quizen.

Vinnere: Tor Ingar Ingjer (t.h.) og Fredrik Torp Haugen var to lykkelige vinnere av quizen. Foto:

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken