Jakter på Sørums rauseste sjef: – Ideen fikk vi fra Drammen

ENGASJERTE: De ansatte ved NAV Sørum er engasjerte i jakten på den rauseste sjefen. (F.v.) Bjørn Fjærestand-Børke, Lillian Ure, Tone Heggedal og Grete Langbraaten.

ENGASJERTE: De ansatte ved NAV Sørum er engasjerte i jakten på den rauseste sjefen. (F.v.) Bjørn Fjærestand-Børke, Lillian Ure, Tone Heggedal og Grete Langbraaten. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Nav Sørum jakter nå på den rauseste sjefen i kommunen og oppfordrer sørumsokningene til å nominere sine ledere.

DEL

– Vi gjennomfører kampanjen «Den rauseste sjefen i Sørum» etter en idé fra Nav Drammen og Drammen Næringslivsforening. Kampanjen er også gjennomført av flere andre NAV-kontor, som Asker og Bærum og på Øvre Romerike, forteller Hilde Strømmen, avdelingsleder i Nav Sørum.

LES OGSÅ: Arne Scheie om Sørumsand-brødrene: - Har aldri hørt noe lignende

Hun oppfordrer nå sørumsokningene til å nominere sjefer i kommunen. Men noen kriterier må de oppfylle;

– De må enten være gode på å skape et godt arbeidsmiljø, være flike til å gi folk en mulighet, gjøre noe ekstra for sine ansatte, gi rom for mangfold eller ha mot til å ansette folk med hull i CV-en, sier Strømmen.

Vinneren kåres på Sørumsanddagen

Nav Sørum gjennomfører kampanjen sammen med Sørum kommune og Sørum Næringsforum. Kåringen av supersjefen finner sted under Sørumsanddagen 2. juni.

– Vinneren får heder og ære, og en flott pokal som synlig bevis på at vedkommende kan smykke seg med den gjeve tittelen, sier Hilde Strømmen.

LES OGSÅ: Vil opprette fond for å redde videre drift av Motangen

Nominerer på Facebook

– Rundt 2.200 mennesker er delvis, eller helt uten arbeid grunnet helseproblemer eller arbeidsledighet i Sørum i dag. Noen har nedsatt psykisk og fysisk helse, andre har lite utdanning, språkutfordringer, eller andre vansker med å få seg jobb. For å hjelpe flest mulig ut i jobb er Nav avhengig av sjefer, ledere og arbeidsgivere som våger å gi mennesker en sjanse, sier Ann Iren Fidgett, NAV-leder i Sørum.


– Hvis man kjenner en raus sjef i Sørum kan man fram til 26. april nominere vedkommende på Facebook, sier Nav-lederen.

Artikkeltags