Jentedag i Idrettsparken

- Vi gleder oss til jentedagen i Idrettsparken førstkommende lørdag. Kom og bli med, sier Elise (f.v.), Elise, Maren, Victoria, Lotte og Jessica.

- Vi gleder oss til jentedagen i Idrettsparken førstkommende lørdag. Kom og bli med, sier Elise (f.v.), Elise, Maren, Victoria, Lotte og Jessica. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

SØRUMSAND: Lørdag 4. mai håper fotballgruppa i Sørumsand IF at alle fotballglade jenter vil innta Idrettsparken.

DEL

– Denne jentedagen er gratis for alle mellom fem og 15 år, og det vil bli mye fotball og annet gøy i Idrettsparken, forteller Hans Petter Hetland til Indre Akershus Blad.

Han lover aktiviteter og fotballøvelser som passer for jenter i alle aldre, enten de spiller fotball i SIF eller andre naboklubber allerede, eller om noen kanskje vurderer å begynne med fotball, eller har sluttet og vurderer å begynne igjen.

– Kom og bli med, ta gjerne med en venninne eller flere. Det blir gratis lunsj spandert av lokalt næringsliv – og åpen kiosk for dem som følger jentene, sier Hetland.

Av programmet for jentedagen kan vi nevne felles oppvarming, øvelser og fotballkamper for de yngste med instruktører fra jenter 17 og damelaget. Etter lunsj blir det øvelser og kamper for de eldre deltagerne, samt lek og moro for de yngste.

– Vi kan også nevne at det i tillegg til dette blir boblefotball, «ølbrille»-fotball, air-track og mye mer gøy, sier Hans Petter Hetland, og legger til at målet for jentedagen er å rekruttere flere jenter til fotball.

Det er 12 år siden fotballgruppa i SIF har arrangert en ren jentedag, og ideer og inspirasjon er hentet fra dem som den gang sto bak denne dagen, beregnet for jenter.

Artikkeltags