– Vi har god dugnadsånd på bygda

GLEDELIG OVERRASKELSE: Bingsfoss Sykkelklubb fikk seg en gledelig overraskelse da Hege Haug kom med sjekken fra Gjensidigestiftelsen.

GLEDELIG OVERRASKELSE: Bingsfoss Sykkelklubb fikk seg en gledelig overraskelse da Hege Haug kom med sjekken fra Gjensidigestiftelsen. Foto:

Med hjelp fra Gjensidigestiftelsen, skal Bingsfoss Sykkelklubb (BSK) utvikle området i Texasdalen.

DEL

47.500 kroner er øremerket til et teknikkområde bak gapahuken.

– Dette kommer godt med! Bidraget betyr kjempemye for både sporten og barn og unge. At vi får fortsatt utviklingen av området gjør at vi skaper et bedre tilbud, forteller Christine Abbott.

I tillegg til teknikkområdet, nærmere bestemt en pumptrack, skal det bygges en sti som yngre barn kan benytte.

– Med disse pengene skal vi bedre tilbudet for barn i alle aldre!

– Mer enn en sykkelpark

BSK har fått støtte fra Gjensidigestiftelsen tidligere. Hege Haug representerer stiftelsen og har følgende grunn for at sykkelklubben til stadighet får innvilget søknadene sine.

– Det går på historikk. De leverer gode søknader med estimerte kostnader. I tillegg vet vi at klubben har gjennomføringsevne. De har realistiske ambisjoner. Det tilbys et lavterskeltilbud som kan brukes til mye. Det betyr mye for oss.

Klubben drives av ildsjeler og dugnad.

– Vi har god dugnadsånd på bygda. Texasdalen er så mye mer enn en sykkelpark. Det er en sosial møteplass! Et helårsanlegg, presiserer Abbott.

SKAL UTVIKLES: Christine Abbott (t.v.) gleder seg til å utvikle Texasdalen sykkelpark med pengene fra Gjensidigestiftelsen, her representert av Hege Haug.

SKAL UTVIKLES: Christine Abbott (t.v.) gleder seg til å utvikle Texasdalen sykkelpark med pengene fra Gjensidigestiftelsen, her representert av Hege Haug. Foto:

Artikkeltags