Alder ingen hindring: Se Knut (80) slå seg løs på popkonsert!

Alder ingen hindring: Knut Nordfonn, som nærmer seg 80 med stormskritt, danser og koser seg med musikken. Alle foto: Marit Reisjaa Karlsen

Alder ingen hindring: Knut Nordfonn, som nærmer seg 80 med stormskritt, danser og koser seg med musikken. Alle foto: Marit Reisjaa Karlsen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

SØRUMSAND: Alder er ingen hindring for å ha det gøy. Det var det mange bevis på under lørdagens SIF-fest på Sørumsand. Folk i alle aldre storkoste seg i sola.

DEL

En av dem som virkelig rocka og koste seg nærmer seg å fylle rundt år. Sørumsands tidligere optiker Knut Nordfonn er veldig glad i musikk. All slags musikk. Han benyttet anledningen til å rocke løs under konserten med Dina.

– Det er moro, og nødvendig for å holde kroppen i form, hevder han.

Les også: Bedriften har vært lønnsom fra dag en

– Jeg hører rykter om at du er 80 år, og du virker sprek ...

– Nei nei nei, jeg er ikke 80 år, sier han med et smil.

Sidemannen Sverre Scavenius forteller lattermild at det er bare noen dager til – 30. juni for å være nøyaktig.

Nordfonn rocker videre, sammen med de noe yngre fansene til den populære artisten Dina (13), som etter konserten avslører for Indre at hun har ei kusine her, og er godt kjent på Sørumsand.

KONSERT: Dina leverte ett forrykende show. Den populære barnestjerna har familie på Sørumsand.

KONSERT: Dina leverte ett forrykende show. Den populære barnestjerna har familie på Sørumsand.

Erfaring, kløkt og tyngde måtte imidlertid gi tapt for ungdommelig fart og utholdenhet under lørdagens møte mellom G16 og Oldboys Oldstars. Det ble en spennende kamp, dog litt tøft for kara som ikke har spilt sammen siden 96, ifølge keeper Runar Kinn. Hele sju fra A-laget i 1982 var med.

En av dem, Bjørnar Barikmo, omtales som en legende. Han spiller fremdeles på A-laget og kan vise til 405 kamper. Likevel måtte de gi tapt for unggutta på G16-laget.

Fra sidelinja hørtes tilrop og latter etter hvert som det ble en del bytter for oldboys.

– Det har ikke vært så mange på kamp her siden i glansdagene, sier en av tilskuerne.

Les også: Tennisanlegg til 1,8 millioner - og 75.000 i gjeld

Fra innbytterbenken til gamlekara høres kommentarer som «Mårradagen blir værre enn å værra fyllesjuk». «Forsiktig, du måkke setta rei ned nå. Det går ikke, du skar vel utpå igjen». «Før tok det ei uke å bli bra, nå tar det vel ett år».

2-0: Det gikk på trynet for Oldboys Oldstars. Unggutta G16 stakk av med seieren 2-0.
(En periode måtte alle tre keeperne på banen, det ble noen skader, strekk og oppbrukte spillere. )

2-0: Det gikk på trynet for Oldboys Oldstars. Unggutta G16 stakk av med seieren 2-0. (En periode måtte alle tre keeperne på banen, det ble noen skader, strekk og oppbrukte spillere. )

Kampen dømmes av (F)IFA dommer «Børtis» Arne Lars Orderud. Omtrent ett minutt inn i kampen setter Markus Myran, ballen i mål. Begge lag har mange sjanser og gode oppløp, men i sluttminuttene er det Sebastian Cotrau som fastsetter sluttresultatet med 2-0 til unggutta.

– De var litt tøffe i trynet da, sier Myran etter kampen.

– Det er utrolig moro å spille mot spillere med så mye erfaring legger Cotrau til.

Artikkeltags