Duket for tradisjonsrik romjulsjazz

Fredag 27. desember inviterer Sørum Jazzklubb, for 10. år på rad, til Romjulsjazz med Sørum Storband på Festiviteten Sørumsand

Fredag 27. desember inviterer Sørum Jazzklubb, for 10. år på rad, til Romjulsjazz med Sørum Storband på Festiviteten Sørumsand

Av

Romjulsjazz med Sørum Storband.

DEL

For 10. gang på rad inviterer Sørum Jazzklubb til Romjulsjazz med Sørum Storband på Festiviteten, Sørumsand, fredag 27. desember 2019.

Romjulsjazzen er blitt en tradisjon og et svært populært arrangement.

Sørum storband, under ledelse av Øyvind Fosgaard, har i år fått med seg hele tre solister. Marianne Ligaard Eriksen er trolig kjent for de fleste, og vil blant annet synge et utdrag fra storbandets konsert under Romerike storbandfestival tidligere i år med musikk fra Disney-filmer.

Solveig Romsaas er en særdeles dyktig, ung dame som bandet ble kjent med under storbandfestivalen, der hun sang for prosjektbandet som var satt sammen av ungdommer fra hele Romerike.

Til Solveig har de plukket frem en del låter med trøkk i. Den tredje vokalisten har de hentet internt. Arve Fretheim spiller egentlig trombone i bandet, men har også andre musikalske prosjekter der han synger mer. Arve blir storbandets julealibi i år, og skal synge noen kjente, amerikanske juleklassikere.

Repertoaret i år blir mer variert enn aldri før, og spenner fra grandiose musikalballader til funk – og Elvis!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken