Høstdråper: Symbolsk regnskyll fra Sølvguttene til Skaug

HØSTGULL: Helge Dannemark, Fredrik Tanke Arstad, Håvard Haug og Jan Erik Stensrud ønsker å starte en ny festivaltradisjon i oktober.

HØSTGULL: Helge Dannemark, Fredrik Tanke Arstad, Håvard Haug og Jan Erik Stensrud ønsker å starte en ny festivaltradisjon i oktober.

Artikkelen er over 1 år gammel

SØRUM: Den nye festivalen Høstdråper i midten av oktober vil bruke akustikken i alle kirkene så det gir gjenlyd hos folk flest.

DEL

Sølvguttene åpner det symbolske regnskyllet – Trygve Skaug avslutter.

– Vi har et allsidig program og håper å nå vidt, forteller Håvard Haug som er arrangør.

Årstida er uansett ei tid for regn – og disse symbolske dråpene håper arrangørene at vil være livgivende og gi glede og vekst til kropp og sjel i høstmørket.

Les også: Se hvem som var på stand-up-komiker Adam Schjølbergs forestilling på Eidsverket

De første høstdråpene blinker i sølv når Sølvguttene kommer for å synge i Sørum for første gang og holder åpningskonserten i Frogner kirke.

Beboerne på Fjuk og Sørvald får besøk av Birgit Brinck som ikke bare vil synge og spille, men også invitere til allsang.

Romerike Unge Strykere, ROMUS, spiller i Blaker kirke.

I Sørum kirke blir det både dukketeater når Kirkerottene og Viggo i tårnet kommer og en festivalgudstjeneste med korsang og dans av Sørum leikarring.

Les også: Se hvem vi traff på øfestival

I tillegg blir det foredrag på Sørumsand misjonshus og gamle Vølneberg skole.

Festivalen begynner 12. oktober og varer i fire dager.

– Dette blir første gang vi arrangerer Høstdråper og vi håper festivalen kan bli en tradisjon! Vi tror dette er en fin tid å ha en festival i Sørum, sier Håvard Haug.

Artikkeltags