– Ønsker å vekke engasjementet blant de unge

Støtt opp: Ordfører Marianne Grimstad Hansen (t.v.), Asta Grimstad Sunde og aksjonsleder Elisabeth Løvtangen håper Sørum-innbyggerne støtter opp om årets TV-aksjon.Foto: Anita Jacobsen

Støtt opp: Ordfører Marianne Grimstad Hansen (t.v.), Asta Grimstad Sunde og aksjonsleder Elisabeth Løvtangen håper Sørum-innbyggerne støtter opp om årets TV-aksjon.Foto: Anita Jacobsen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

SØRUMSAND: TV-aksjonskomiteen i Sørum håper på stort engasjement foran årets TV-aksjon.

DEL

KAMPANJE! Få full digital tilgang og papiravisen i fire uker for kun 49,-

Søndag 23. oktober går verdens største dugnad av stabelen. Flere tusen frivillige over hele landet samler da inn penger til den årlige TV-aksjonen.

I år går midlene til Røde Kors sitt arbeid i ni land der krig og vold skaper enorme lidelser. I tillegg går pengene til å hjelpe flyktninger som har kommet til Norge.

I forbindelse med innsamlingen oppfordrer aksjonskomitéleder Elisabeth Løvtangen skoleelevene til å bidra på sin måte. Klassen som samler inn mest penger, vinner en dag i klatreparken Høyt & Lavt i Sørum.

– Vi ønsker å vekke engasjementet blant de unge. For å gå alene med bøssene, må du være 18 år, men vi håper kreative elever vil gjøre en skikkelig innsats, sier Løvtangen til Indre Akershus Blad.

Alle klassekontakter har fått informasjon om konkurransen, og Løvtangen har begynt å få inn flere deltagende klasser.

– Røde Kors er en stor, troverdig organisasjon, og mange vil gjerne støtte deres arbeid. Formålene i år er veldig gode, fastslår Løvtangen.

Jakten på bøssebærere er også i gang for fullt i kommunen. Til sammen rundt 200 personer trengs for å dekke opp alle rodene i Sørum.

– Mange har vært med i flere år, og stiller gjerne opp på nytt. Dette er høstens hyggeligste søndagstur. Bli med og støtt en viktig sak, oppfordrer Løvtangen.

Artikkeltags