Søppel dumpet ved sykkelparken

SØPPEL: Christine Abbott er skuffet over at noen har dumpet søppel ved sykkelparken som åpnet på Sørumsand forrige helg. FOTO: TORILL FUNDERUD

SØPPEL: Christine Abbott er skuffet over at noen har dumpet søppel ved sykkelparken som åpnet på Sørumsand forrige helg. FOTO: TORILL FUNDERUD

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

SØRUMSAND: Torsdag formiddag oppdaget medlemmer i Bingsfoss sykkelklubb at noen har dumpet åtte søplesekker nedover lia ved sykkelbanen i Texasdalen.

DEL

- Dette er allerede meldt til politiet, sier Christine Abbot som er ansvarlig for ungdomsgruppa i sykkelklubben.

- Å kaste søppel på andres grunn er aldri greit! Dette er utidig oppførsel og det er ekstra ille at dette dumpes like ved der mange nå ferdes i den nye sykkelparken. Jeg har sett i sekkene at det både er menneskelig biologisk materiale, matrester og emballasje. Dermed snakker vi om bakterier og smitte dersom fugler og dyr drar dette utover, sier hun og understreker at søppel aldri hører hjemme i naturen.

Abbott var i Texasdalen på trening med ungdomsgruppa fram til klokka 20 kvelden før og så ingenting til sekkene da.

De ligger spredT nedover bakken fra Orderudvegen, like ved Sennerud barnehage.

Les også: Du kan gjøre et kupp på fyllinga

- Vi oppdaget dem torsdag formiddag i 11-tida. Politiet funnet sporbart materiale, så jeg oppfordrer de som har slengt dette her, om å melde seg. Ellers ønsker politiet selvfølgelig tips dersom noen har sett noe.

Artikkeltags