– Innbyggerne skal ikke berøres av konkursen

Tar ansvar: Adm. dir. Øivind Brevik i ROAF forteller at selskapet tar over ansvaret for sjåførene i konkursrammede RenoNorden.

Tar ansvar: Adm. dir. Øivind Brevik i ROAF forteller at selskapet tar over ansvaret for sjåførene i konkursrammede RenoNorden.

Artikkelen er over 1 år gammel

AURSKOG-HØLAND/FET/SØRUM/RØMSKOG: RenoNordens konkurs skal ikke gå utover innbyggerne, lover ROAF.

DEL

Mandag ble det kjent at avfallsselskapet RenoNorden på Frogner er konkurs.

Selskapet jobbet på oppdrag for ROAF i Aurskog-Høland, Fet, Sørum og Gjerdrum. ROAF lover at innbyggerne i de respektive kommunene ikke skal merke konkursen.

– Vårt mål er at konkursen i RenoNorden ikke skal påvirke de tjenestene vi leverer til våre innbyggere. Vi påtar oss midlertidig ansvar for sjåførene på de aktuelle rutene, slik at innbyggerne ikke skal bli berørt, sier adm.dir. Øivind Brevik i ROAF i en pressemelding.

ROAF garanterer for lønn og fortsatt arbeidskontrakt.

Flere kommuner jobber med kriseløsning etter RenoNorden-konkurs 

Selskapet vil drifte rutene på en kostnadseffektiv måte, slik at dette ikke vil medføre ekstra kostnader for innbyggerne.

– Hvor lang periode det er snakk om og om det skal settes inn andre tiltak, vil vi vurdere fortløpende, sier Brevik.

Andre kommuner som ROAF har ansvar for blir ikke berørt. I Enebakk, Lørenskog og Rælingen fortsetter kontrakten med Norsk Gjenvinning som tidligere. I Nittedal og Skedsmo drifter ROAF med egne sjåfører og biler.

Artikkeltags