– Trives best i bakgrunnen

ÆRESMEDLEM: Randi Hellesjø ble utnevnt som æresmedlem i SHIUL på klubbens årsmøte.

ÆRESMEDLEM: Randi Hellesjø ble utnevnt som æresmedlem i SHIUL på klubbens årsmøte. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Hemnes: Randi Hellesjø ble utnevnt til nytt æresmedlem, mens Jan Rune Fjeld ble tildelt frivillighetsprisen for 2016 under SHIULs årsmøte.

DEL

Randi Hellesjø hadde sine første verv som kasserer og sekretær i skigruppa på 70-tallet. Siden har hun jevnt og trutt tatt sine tak for klubben. Siden 2010 har hun jobbet tett i økonomiteamet sammen med daglig leder.

– Vårt nye æresmedlem er ingen frontfigur og tar sjelden eller aldri ordet i store forsamlinger. Derimot er dette en person som trives best i bakgrunnen og som jobber veldig iherdig i kulissene, sa daglig leder Nina Granerud Fjeld da hun delte ut utmerkelsen.

At Jan Rune Fjeld skulle bli tildelt frivillighetsprisen, var ingen bombe. Han var byggeleder i den storstilte dugnaden bak reisingen av Søndrehallen. I fjor var han sentral da det ble foretatt en ombygging av klubbhuset som følge av nye krav til brannsikring og ønsker om bruksendring. Også dette arbeidet ble gjort på dugnad under Jan Rune Fjelds ledelse.

– Årets vinner er en ressursperson som betyr svært mye for trivsel og livskvalitet i lokalmiljøet vårt. Hans engasjement bidrar til åpenhet og gode relasjoner mellom mennesker. Årets vinner evner å trekke med seg og motivere andre mennesker, inkludere både innfødte og innflyttere og gi trygghet og motivasjon til de som er rundt, var av det som ble trukket fram som bakgrunnen for at denne prisen havnet hos Jan Rune Fjeld.

Artikkeltags