Sørumsand-trener Yngve Servold oppsummerte de 90 minuttene slik etter kampslutt:

– Jeg opplevde det som en hard og tøff batalje der det er jevnt. Vi bør score i 1. omgang, isteden ligger vi under med to. Kjempedeilig når vi vinner på den måten.

Til tross for at det var et jevnt oppgjør var det hjemmelaget Kløfta som først skulle få uttelling - to ganger.

Den første satt i nettet etter 20 minutters spill da Remi Rød sendte Kløfta i ledelsen. Kun to minutter etter hadde igjen hjemmelaget funnet veien til nettmaskene og denne gangen med Marius Preber.

– Lite finspill

– Vi tar noen grep i pausen og får snudd det i 2. omgang. Det er fortsatt litt Hawaii og mye og ta tak i, men det å møte kløfta er tøft – da er det mye dueller og for lite finspill idag, sa Servold før han la til at han sett over ett følte seieren var fortjent:

– Til slutt føler jeg at det er fortjent føles det ut som for vår del, selvom det kom sent.

– Mentaliteten er bra

Sørumsand har i to kamper på rad havner under, men begge gangene klart å snu det til seier. Det vitner om en mentalitet i gruppa som har troen på det de holder på med, og som ga uttelling til slutt.

– Vi må prøve å ikke havne under, men vi har kommet tilbake i flere kamper. Jeg føler mentaliteten er bra, vi vil, og føler vi er inne i kampen når vi ligger under 2-0, så vi blir på ingen måte overkjørt. Jeg føler vi er med og at det er muligheter hele veien.

– Utrolig bra jobba av gutta at vi greier å snu det. Vi viser moral og at vi ikke gir oss, la treneren til.

Forventer en lik kamp

Med trepoengeren mot Kløfta er Sørumsand oppe på sjette plass, med i skrivende stund seks poeng ned til lagets neste motstander, nemlig Eidsvold IF.

Da lagene møttes tidligere i sesongen var det Eidsvold som kom best ut til slutt med en 3-0 seier.

– Det tror jeg blir en ganske lik kamp som i dag, det er fysisk å spille i 3. divisjon og det tipper jeg det blir i den kampen og.

Kampfakta

4. DIV MENN

Kløfta-Sørumsand 2-3 (2-1)

Bakkedalen Kunstgress

Mål: 1-0 Remi Rød (20), 2-0 Markus Preber (22), 2-1 Ola Vestreng (34), 2-2 Mats Bråten (68), 2-3 Simen Berg Melby (90+4).

Gult kort: Per Kristian Melby (Ass. trener), Vegard Servold, Sørumsand.

Dommer: Eivind Heggelund, Kurland