Slik er koronasituasjonen i din kommune mandag

235 personer er mandag bekreftet smittet av koronaviruset på Romerike. Det er 13 flere enn søndag, melder Romerikes Blad.

DEL

Lillestrøm: Det siste døgnet har ytterligere ni personer fått påvist smitte. Det er nå totalt 76 smittede i Lillestrøm kommune.

Aurskog-Høland: Ingen flere personer har fått påvist smitte det siste døgnet. Kommunen har totalt hatt én person som har blitt smittet av viruset, men denne personen er nå friskmeldt. Kommunen venter på svar på 16 prøver.

Nannestad: Totalt har ni personer testet positivt for korona i Nannestad. To av disse – en person rundt 30 år og en person rundt 60 år – er innlagt på sykehus.

Nittedal: Mandag har kommunen fått to nye positive prøver. Det betyr at totalt 32 personer i Nittedal nå har fått påvist smitte av koronaviruset.

Enebakk: Heller ikke mandag har det blitt registrert nye tilfeller av viruset i Enebakk. Totalt er det 15 personer har fått påvist korona i kommunen.

Rælingen: Det er ikke meldt om nye tilfeller det siste døgnet i Rælingen. Totalt har seks personer fått påvist koronavirus i kommunen. Fire av tilfellene knyttes til reise i Østerrike, mens et kan spores tilbake til Italia. Smittekilden til det siste tilfellet er ukjent. Ingen av de smittede personene er tilknyttet en institusjon eller er lagt inn på sykehus.

Nes: Ingen flere personer er blitt smittet av korona det siste døgnet. Det betyr at det fortsatt er seks personer som har testet positivt i kommunen. Én av de syke er innlagt på Ahus, men det skal gå bra med vedkommende.

Eidsvoll: Det er ikke blitt påvist noen positive tilfeller av korona det siste døgnet. Totalt er det dermed 20 personer som har fått påvist smitte. Ingen av personene har tilknytning til en av kommunens institusjoner eller er lagt inn på sykehus.

Hurdal: Hurdal har foreløpig ingen påviste tilfeller av koronaviruset.

Lørenskog: To personer har fått bekreftet smitte det siste døgnet. Det betyr at totalt 42 personer er smittet i Lørenskog.

Ullensaker: Ingen nye er bekreftet smittet i Ullensaker det siste døgnet. Det betyr at det fortsatt er 26 personer som er smittet i kommunen. Det er foreløpig ingen av de smittede som er lagt inn på sykehus, eller som er tilknyttet en helseinstitusjon.

Gjerdrum: Ingen nye smittetilfeller det siste døgnet, noe som betyr at det mandag fortsatt er totalt to personer som er bekreftet smittet i Gjerdrum.

235 smittede på Romerike: – Det at antallet smittede ikke skyter i været, er selvsagt veldig gledelig

**Rapportene om hvor mange smittede man har i de forskjellige kommunene, er nå bare en indikasjon på hvor mange smittede som finnes. Helsemyndighetene har sluttet å teste på mistanke. Nå er testing reservert for personer og helsepersonell med akutt luftveissykdom og sårbare personer med milde symptomer.

Artikkeltags