– Alt i rute for Setskog Skøytefestival

TOMMELEN OPP: Leder for Setskog Skøytefestival  11. februar melder om at alt er i rute foran arrangementet. Arkivfoto: Øivind Eriksen

TOMMELEN OPP: Leder for Setskog Skøytefestival 11. februar melder om at alt er i rute foran arrangementet. Arkivfoto: Øivind Eriksen

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

SETSKOG – Det ser bra ut, sier Per Lorentzen, general for Setskog Skøytefestival.

DEL

Riktignok har det store snøfallet for noen dager siden skaffet Setskog IF og NMK Aurskog-Høland, som skal arrangere Setskog motorfestival ei uke senere, en god del ekstra arbeid.

Men arrangørene av de to festivalene, 11. februar (skøyter) og 18. februar (motor) føler å ha alt under kontroll så langt, så fremt værgudene ikke slår seg helt av skaftet.

Vi hadde kjørt gjennom hele traseen før snøfallet og isen er trygg hele veien, forteller Per Lorentzen. Nå jobbes det på spreng med å kjøre opp banene igjen etter det store snøfallet.

– Det har kommet litt overvann noen steder, men mindre enn fryktet, kan Lorentzen fortelle.

– Hva med mildværet og nedbøren som er varslet?

– Det vil i grunnen passe oss veldig bra, da isen i traseen er av noe vekslende kvalitet. Mildvær, litt regn og så kuldegrader igjen, noe det tyder på å bli, er det beste som kan skje oss, sier alltid like optimistiske og entusiastiske Per Lorentzen.

Artikkeltags